Show regal în tribune: Prințesa Charlotte a trăit la maximum concertul Încoronării, lângă Prințul George

8 mai, 2023

Prințul George și Prințesa Charlotte s-au alăturat părinților lor, Prințul și Prințesa de Wales, la concertul organizat aseară cu ocazia Încoronării, la Windsor.

Prințesa Charlotte profimedia 0774523607 jpg

Cei mai mari copii ai lui Kate Middleton și-ai Prințului William au participat la spectacolul muzical din Windsor din tribuna VIP, alături de alți membri ai familiei regale, precum Regele Charles și Regina Camilla, Prințesele Beatrice și Eugenie și Zara și Mike Tindall.

Prințesa Charlotte, în special, îmbrăcată într-o rochie elegantă pentru copii de la brandul Self Portraits Kids, a părut că se simte de minune la concert, dansând pe ritmul muzicii, ridicând mâinile în aer, gesticulând cu fratele ei mai mare și zâmbind larg pe tot parcursul evenimentului.

Cu o zi în urmă, copiii Prinților de Wales s-au văzut în mijlocul unei ceremonii foarte emoționante, cea a Încoronării bunicului lor, Regele Charles, la Westminster Abbey. 

Prințul George, în vârstă de nouă ani, a fost unul dintre Pajii de Onoare ai monarhului, și anume copiii care i-au purtat trena, în timp ce Charlotte a avut un rol protector și liniștitor alături de fratele ei mai mic, Prințul Louis, în vârstă de cinci ani. George, Charlotte și Louis s-au reunit după slujbă și au plecat de la Westminster Abbey la Palatul Buckingham într-o trăsură cu William și Kate.

Trio-ul a apărut ulterior la balconul Palatului Buckingham, împreună cu părinții lor, cu bunicii lor proaspăt încoronați, Regele Charles și Regina Camilla, și cu ceilalți membri activi ai familiei regale. 

Peste 18 milioane de oameni din Marea Britanie au vizionat ceremonia la televizor, comparativ cu 26,5 milioane care au stat în fața ecranelor pentru înmormântarea regretatei Regine Elisabeta, din septembrie anul trecut.

Regele, regina și familia regală s-au alăturat, duminică, celor aproximativ 20.000 de spectatori prezenți la concertul organizat cu ocazia Încoronării.

Moștenitorul tronului, Prințul William, a urcat pe scenă pentru a ține un discurs în timpul evenimentului din incinta Castelului Windsor, iar Palatul Kensington a împărtășit imagini din culise ale prințului, în timpul repetițiilor.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg