Şi-a dorit să fie altfel în ziua nunţii! Ce a schimbat Meghan Markle la ceremonia religioasă?

22 mai, 2018
meghan markle 12 png png

Nunta lui Harry şi-a lui Meghan a fost unică prin multitudinea de detalii avangardiste pe care mirii le-au ales pentru ziua cea mare. De la cocul neglijent al lui Meghan, pe care nicio altă mireasă din Marea Britanie nu l-a mai purtat în ziua nunţii, şi până la declaraţiile de feminism pe care fosta actriţă şi-a dorit să le facă sâmbătă, nunta Prinţului Harry al Marii Britanii şi-a lui Meghan a surprins pe toată lumea.

Meghan a fost prima mireasă din istoria regalităţii britanice care a mers singură o bună parte din drumul spre altar

Meghan Markle a devenit prima mireasă din istoria Marii Britanii care a făcut acest lucru în ziua nunţii cu un prinţ. Vă întrebaţi ce? Ei bine, are legătură cu marşul ei până la altar. Poate nu ştiaţi, dar chiar dacă tatăl său, Thomas Markle, ar fi reuşit să ajungă la nuntă, acesta ar fi condus-o doar parte din drumul spre altar. Ceea ce a făcut, până la urmă, Prinţul Charles, la rugăminţile nurorii sale. Şi asta pentru că Meghan şi-a dorit neapărat să intre singură în biserică, în spatele ei fiind doar cei 10 copii, paji şi domnişoare de onoare, pe care i-a ales să o ajute cu buchetul de mireasă şi cu voalul lung de cinci metri.

Presa internaţională a catalogat fapta lui Meghan ca fiind ”fără precedent în istoria regalităţii britanice”, o ”declaraţie vehementă asupra independenţei sale”, precum şi un ”marş pentru feminism”. ”Nicio altă mireasă britanică nu a mers neacompaniată către altar, în ziua nunţii ei. Meghan a făcut istorie”, a declarat un specialist în eticheta regală pentru CNN.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg