Și-a dorit și o fiică? Charles i-ar fi reproșat asta Dianei după ce l-a născut pe Harry

18 septembrie, 2023

Înregistrările cu Diana dezvăluie dezamăgirea fostului Prinț de Wales atunci când soția lui nu a reușit să-i dea o fiică.

diana - charles

La 27 de ani de la moartea lui Lady Diana, continuă să apară informații noi și controversate despre viața ei ca membră a Familiei Regale britanice, de pe vremea când era căsătorită cu Charles, pe atunci Prinț de Wales. Recent, au ieșit la iveală înregistrări realizate în anii 1990, în care Prințesa Diana este auzită povestind cum Charles i-a spus mamei sale vitrege că este foarte dezamăgit de ea pentru că nu i-a dat o fiică.

Prințesa Diana e auzită povestind cum actualul Rege al Angliei, Charles al III-lea, și-a exprimat dezamăgirea că soția sa de atunci nu a dat naștere unei fetițe, potrivit unei înregistrări audio scoase la iveală și obținute de ABC.

Diana, care a murit într-un accident de mașină la vârsta de 36 de ani, la Paris, la 31 august 1997, i-a avut doar pe Prințul William, acum în vârstă de 41 de ani, și pe Prințul Harry, acum în vârstă de 38 de ani, nu și alți copii, așa cum și-ar fi dorit Charles. Ulterior, căsnicia lor a intrat în criză și s-a depreciat din cauza relației îndelungate a lui Charles cu actuala sa soție, Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani.

Vestea existenței înregistrărilor, în care Diana vorbește despre afirmația lui Charles că nu i-a dăruit o fiică, a venit chiar înainte de moartea omului de afaceri Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi Al-Fayed, partenerul lui Lady Di, care a murit împreună cu ea în accidentul de mașină de la Alma Bridge din 1997, la Paris - când se crede că Diana era din nou însărcinată.

Aceste înregistrări audio vor fi dezvăluite într-un documentar care va fi difuzat anul viitor, iar în extrasele din documentar, înregistrate de Diana în anii 1990, prințesa a făcut și alte declarații, de exemplu, despre ziua nunții sale.

În ceea ce privește relația lui Charles cu mama vitregă a Dianei, Raine Spencer, prințesa a dezvăluit că acesta „nici măcar nu vorbește cu mama", adăugând: „La botezul lui Harry, Charles a venit la mama și i-a spus: "Suntem foarte dezamăgiți, ne doream o fată", iar mama s-a răstit la el și i-a spus că ar trebui să realizezi că ești norocos că ai un fiu normal"", și-a amintit prințesa.

Diana a înregistrat casetele pentru scriitorul Andrew Morton, acum în vârstă de 70 de ani, cu condiția de a păstra secretul, înregistrări care au devenit ulterior parte din cartea „Diana: Her True Story”.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg