Și-a făcut ceva la față? Meghan Markle arată mai tânără ca oricând într-o nouă poză, alături de Harry

25 noiembrie, 2022

E clar că-i priește viața în America natală, în reședința ei de lux din Montecito, acolo unde trăiește alături de Prințul Harry și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Se vede asta mai ales pe chipul mai fresh ca oricând al lui Meghan Markle, dacă e se ne luăm după cele mai recente imagini cu ducesa în vârstă de 41 de ani.

Meghan jpg

Mai exact, Meghan Markle și Prințul Harry au pozat alături de unul dintre invitații podcast-ului Ducesei, Archetypes. Poeta Amanda Gorman a postat, apoi, imaginea pe Instagram pentru a dezvălui că a apărut în podcastul lui Meghan pentru a discuta despre „puterea pe care o au femeile ca factori de schimbare”.

 „Sunt mai mult decât încântată că am avut onoarea de a vorbi cu ducesa în podcastul ei, Archetypes, unde am discutat despre puterea pe care o au femeile ca factori de schimbare. Vă mulțumesc foarte mult că m-ați primit!”, a scris poeta, alături de poza postată pe Instagram.

În această imagine, Meghan Markle arată uimitor și aproape că ai zice că a folosit filtre de întinerire pentru chipul ei. Cu un machiaj natural și părul lung lăsat liber, soția Prințului Harry cu siguranță nu-și arată vârstă, cu siguranță nu în această imagine.

Îmbrăcată foarte casual în această imagine, Ducesa de Sussex și-a scos look-ul din anonimat cu un colier foarte rafinat, cu medalion cu smarald în valoare de circa 3.000 de lire sterline. Orice s-ar spune despre Meghan Markle și de influența ei asupra Prințului Harry, trebuie să recunoaștem că americanca are niște gene deosebite, reușind să arate ca o puștoaică deși a trecut de vârsta de 40 de ani. 

Sau poate că este și mâna unor chirurgi pricepuți și a unor intervenții minime și de bun gust, cu care Meghan Markle a reușit să-și șteargă ani buni de pe chip. Ar spune cineva că ducesa este cu trei ani mai în vârstă decât Harry?

Foto: Instagram, Variety, Time, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

camilla - charles
meghan și  harry
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg
Printesa Charlotte de Monaco, impreuna cu sotul ei, Dimitri Rassam si fiul lor, Balthazar   Profimedia jpg