Și-a luat măsuri de precauție cel mai bogat fost burlac al Marii Britanii? În ce condiții s-a însurat Ducele de Westminster

11 iunie, 2024

Nu mai este deloc o curiozitate în ziua de azi ca înainte de căsătorie să existe și un contract prenupțial. Ei bine, mulți jurnaliști britanici au fost interesați să afle dacă Hughie, cum este alintat Ducele, și-a luat măsuri de precauție.

Hugh Grosvenor nuntă Foto profimedia (3) jpg

Bărbatul are o avere impresionantă. El este nașul Prințului George, dar și al Prințului Archie, fiul lui Harry. Cu toate acestea, Harry nu și-a făcut apariția la nunta anului, în schimb, Prințul William a fost prezent, însă singur, fără soție sau copii.

Și-a luat măsuri de precauție cel mai bogat fost burlac al Marii Britanii? În ce condiții s-a însurat Ducele de Westminster

Nunta lui Hugh Grosvenor, al 7 lea Duce de Westminster și Olivia Henson la Catedrala Chester, Profimedia jpg

Cel mai eligibil burlac din Marea Britanie s-a căsătorit în sfârșit, dar și-a protejat averea de miliardar?

Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg

Este întrebarea incomodă pe care nimeni nu vrea s-o adreseze, dar toată lumea vrea să știe răspunsul. Hugh Grosvenor, al șaptelea duce de Westminster și ducesa sa proaspăt căsătorită, Olivia Henson, au un prenupțial?

La doar 33 de ani, Ducele de Westminster este unul dintre cei mai bogați bărbați din Marea Britanie. După ce a moștenit titlul defunctului său tată și controlul asupra moșiei Grosvenor în 2016, el are acum o avere netă de 10,127 miliarde de lire sterline și s-a clasat pe locul 15 în lista celor mai bogați oameni ai lumii documentată de Sunday Times în 2024, notează publicația HELLO!.

„Un contract prenupțial este o plasă de siguranță pentru finanțele tale”, explică Theresa Wright, avocat la firma de avocatură Britton & Time. „Scopul unui prenupțial este de a-ți securiza bunurile, moștenirea, afacerile și averea familiei, iar asta se întâmplă atunci când o parte este semnificativ mai bogată decât cealaltă.”

Potrivit Theresei, cel mai probabil Ducele de Westminster ar fi încheiat un contract prenupțial înainte de nunta sa de vineri. „Dacă nu a făcut-o, încă mai poate s-o facă.”

Căsătoria i-a adus mare publicitate și mai mult ca sigur un divorț ar atrage și mai mult atenția mass-mediei. Avocata este convinsă că la asemenea avere, Hugh Grosvenor nici nu ar fi putut face altfel. Nu ar fi avut cum să nu beneficieze de un contract, desigur cu avantaje pentru consoarta sa, în cazul nefericit al unui divorț.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg