Și-a luat măsuri de precauție cel mai bogat fost burlac al Marii Britanii? În ce condiții s-a însurat Ducele de Westminster

11 iunie, 2024

Nu mai este deloc o curiozitate în ziua de azi ca înainte de căsătorie să existe și un contract prenupțial. Ei bine, mulți jurnaliști britanici au fost interesați să afle dacă Hughie, cum este alintat Ducele, și-a luat măsuri de precauție.

Hugh Grosvenor nuntă Foto profimedia (3) jpg

Bărbatul are o avere impresionantă. El este nașul Prințului George, dar și al Prințului Archie, fiul lui Harry. Cu toate acestea, Harry nu și-a făcut apariția la nunta anului, în schimb, Prințul William a fost prezent, însă singur, fără soție sau copii.

Și-a luat măsuri de precauție cel mai bogat fost burlac al Marii Britanii? În ce condiții s-a însurat Ducele de Westminster

Nunta lui Hugh Grosvenor, al 7 lea Duce de Westminster și Olivia Henson la Catedrala Chester, Profimedia jpg

Cel mai eligibil burlac din Marea Britanie s-a căsătorit în sfârșit, dar și-a protejat averea de miliardar?

Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg

Este întrebarea incomodă pe care nimeni nu vrea s-o adreseze, dar toată lumea vrea să știe răspunsul. Hugh Grosvenor, al șaptelea duce de Westminster și ducesa sa proaspăt căsătorită, Olivia Henson, au un prenupțial?

La doar 33 de ani, Ducele de Westminster este unul dintre cei mai bogați bărbați din Marea Britanie. După ce a moștenit titlul defunctului său tată și controlul asupra moșiei Grosvenor în 2016, el are acum o avere netă de 10,127 miliarde de lire sterline și s-a clasat pe locul 15 în lista celor mai bogați oameni ai lumii documentată de Sunday Times în 2024, notează publicația HELLO!.

„Un contract prenupțial este o plasă de siguranță pentru finanțele tale”, explică Theresa Wright, avocat la firma de avocatură Britton & Time. „Scopul unui prenupțial este de a-ți securiza bunurile, moștenirea, afacerile și averea familiei, iar asta se întâmplă atunci când o parte este semnificativ mai bogată decât cealaltă.”

Potrivit Theresei, cel mai probabil Ducele de Westminster ar fi încheiat un contract prenupțial înainte de nunta sa de vineri. „Dacă nu a făcut-o, încă mai poate s-o facă.”

Căsătoria i-a adus mare publicitate și mai mult ca sigur un divorț ar atrage și mai mult atenția mass-mediei. Avocata este convinsă că la asemenea avere, Hugh Grosvenor nici nu ar fi putut face altfel. Nu ar fi avut cum să nu beneficieze de un contract, desigur cu avantaje pentru consoarta sa, în cazul nefericit al unui divorț.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (2) jpg
Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei   Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj  jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza   Instagram jpg