Și-a reînnoit garderoba! Regina Mary a Danemarcei strălucește în acest costum albastru, foarte șic

10 aprilie, 2024

Regina Mary a Danemarcei, în vârstă de 52 de ani, a surprins cu cea mai recentă alegere vestimentară! Nu a mai purtat așa haine până acum, ea prefera stilul mai clasic, conservator!

Regina Mary a Danemarcei Foto Casa Regală (1) jpg

Marți, Regina Mary a Danemarcei a arătat că și-a schimbat stilul vestimentar și garderoba, a apărut pentru prima dată într-un costum elegant de la The Fold, cu pantaloni largi, într-o culoare vibrantă: albastru regal. 

Jacheta asimetrică i-a flatat silueta, iar pantofii negri, marca Jimmy Choo i-au dat un plus de eleganță. În privința accesoriilor, Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, a ales o pereche de cercei de aur și două coliere delicate, pe care erau inscripționate inițialele soțului ei, Regele Frederik, precum și ale celor patru copii ai săi, Prințul moștenitor Christian, în vârstă de 18 ani, Prințesa Isabella, în vârstă de 16 ani, și gemenii de 13 ani, Prințul Vincent și Prințesa Josephine.

Părul l-a avut aranjat pe spate, în bucle lejere, iar machiajul a fost mai intens la ochi, în nuanțe de maro, iar în privința rujului a ales o culoare roz-nude. 

Această ținută șic, într-o nuanță puternică, Regina Mary a Danemarcei a afișat-o la un eveniment ce a marcat cea de-a 20-a aniversare a specialiștilor la Muzeul Național din Copenhaga. Asociația se străduiește să valorifice talentele persoanelor cu autism și ale altor persoane neurodivergente.

Regina Mary și-a reluat îndatoririle regale săptămâna trecută, după vacanța de Paște, alături de Regele Frederik și de copiii lor. Atunci ea a apărut la un eveniment care a marcat cea de-a 75-a aniversare a înființării Gărzii Naționale.

Regina Mary a Danemarcei GettyImages (1) jpg

Și la sfârșitul săptămânii trecute, Regina Mary a surprins cu apariția ei, atunci ea a afișat un look country casual șic la inaugurarea unui parc de căprioare din Copenhaga. 

Regina Mary a Danemarcei la rezervația de căprioare, GettyImages (4) jpg

Regele Frederik și Regina Mary nu au participat încă un eveniment comun împreună de când s-au întors la muncă, după Paște, dar familia regală daneză va face o apariție la balcon cu ocazia celei de-a 56-a aniversări a lui Frederik, pe 26 mai.

Foto: Casa Regală a Danemarcei - Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg