Și-a schimbat stilul? Majestatea Sa Margareta, ravisantă în culori tomnatice

8 decembrie, 2023

Cele mai recente apariții ale fiicei celei mari a Regelui Mihai au fost moderne și rafinate și, la cei 74 de ani ai săi, Custodele Coroanei pare mai feminină ca oricând.

Noul stil vestimentar al Majestății Sale e mult mai feminin. FOTO: Daniel Angelescu, Casa Regală
Noul stil vestimentar al Majestății Sale e mult mai feminin. FOTO: Daniel Angelescu, Casa Regală

E tot mai elegantă și mai surprinzătoare! Majestatea Sa Margareta pare să-și fi găsit stilul care o complimentează cel mai mult. După ani de zile în care a adoptat o ținută clasică, destul de rigidă și de sobră, în sfârșit o vedem îndrăznind mai mult, din punct de vedere stilistic, și punându-și în evidență silueta în piese vestimentare mai cambrate.

Chiar la începutul lunii decembrie, Custodele Coroanei a făcut o impresie deosebită la sesiunea solemnă a Parlamentului, organizată luni în cinstea Zilei Naționale, unde a mers la invitația președinților Senatului și Camerei Deputaților și unde i s-a alăturat și fostului președinte Emil Constantinescu. Pentru acea apariție, Margareta a României a ales un look crem, cu costum cu pantalon, palton scurt crem strâns în talie cu cordon, pantofi din piele întoarsă și geantă plic în ton, singura nuanță fiind acea helancă pe gât bleu-vert pal, modern animată prin acele accesorii aurii. Și Principele Radu a fost foarte elegant, în costumul său negru și acel palton frumos croit.

De bună seamă, această combinație de nuanțe îi place mult Majestății Sale, de vreme ce, cu doar câteva zile mai devreme a purtat-o la o întâlnire la Palatul Elisabeta cu Consiliul Național al Elevilor. Din acel outfit a lipsit, însă, sacoul, care a fost înlocuit cu un cardigan cu romburi, iar pantofiilor cu toc le-au luat loc niște balerini comozi.

Un alt ansamblu demn de apreciat a fost și cel purtat ieri, în culori tomnatice, la Palatul Băncii Naționale a României, unde a fost celebrată împlinirea a 100 de ani de la fondarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”. Majestatea Sa Margareta și-a făcut apariția la brațul Principelui Radu într-un deux-pièces muștar cu fustă, sacou în en-coeur închis la două rânduri de nasturi și pantofi și geantă de mână din piele întoarsă cognac. Un duet coloristic autumnal, în ton și cu nuanța părului și care i-a subliniat foarte frumos atât linia corpului, cât și trăsăturile feței.

Nu putem decât să aplaudăm aceste apariții și să ne bucurăm că Majestatea Sa are un consilier stilistic care o ajută să se pună mai mult în valoare.

FOTO: Daniel Angelescu/Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg