Și-a schimbat stilul? Majestatea Sa Margareta, ravisantă în culori tomnatice

8 decembrie, 2023

Cele mai recente apariții ale fiicei celei mari a Regelui Mihai au fost moderne și rafinate și, la cei 74 de ani ai săi, Custodele Coroanei pare mai feminină ca oricând.

Noul stil vestimentar al Majestății Sale e mult mai feminin. FOTO: Daniel Angelescu, Casa Regală
Noul stil vestimentar al Majestății Sale e mult mai feminin. FOTO: Daniel Angelescu, Casa Regală

E tot mai elegantă și mai surprinzătoare! Majestatea Sa Margareta pare să-și fi găsit stilul care o complimentează cel mai mult. După ani de zile în care a adoptat o ținută clasică, destul de rigidă și de sobră, în sfârșit o vedem îndrăznind mai mult, din punct de vedere stilistic, și punându-și în evidență silueta în piese vestimentare mai cambrate.

Chiar la începutul lunii decembrie, Custodele Coroanei a făcut o impresie deosebită la sesiunea solemnă a Parlamentului, organizată luni în cinstea Zilei Naționale, unde a mers la invitația președinților Senatului și Camerei Deputaților și unde i s-a alăturat și fostului președinte Emil Constantinescu. Pentru acea apariție, Margareta a României a ales un look crem, cu costum cu pantalon, palton scurt crem strâns în talie cu cordon, pantofi din piele întoarsă și geantă plic în ton, singura nuanță fiind acea helancă pe gât bleu-vert pal, modern animată prin acele accesorii aurii. Și Principele Radu a fost foarte elegant, în costumul său negru și acel palton frumos croit.

De bună seamă, această combinație de nuanțe îi place mult Majestății Sale, de vreme ce, cu doar câteva zile mai devreme a purtat-o la o întâlnire la Palatul Elisabeta cu Consiliul Național al Elevilor. Din acel outfit a lipsit, însă, sacoul, care a fost înlocuit cu un cardigan cu romburi, iar pantofiilor cu toc le-au luat loc niște balerini comozi.

Un alt ansamblu demn de apreciat a fost și cel purtat ieri, în culori tomnatice, la Palatul Băncii Naționale a României, unde a fost celebrată împlinirea a 100 de ani de la fondarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”. Majestatea Sa Margareta și-a făcut apariția la brațul Principelui Radu într-un deux-pièces muștar cu fustă, sacou în en-coeur închis la două rânduri de nasturi și pantofi și geantă de mână din piele întoarsă cognac. Un duet coloristic autumnal, în ton și cu nuanța părului și care i-a subliniat foarte frumos atât linia corpului, cât și trăsăturile feței.

Nu putem decât să aplaudăm aceste apariții și să ne bucurăm că Majestatea Sa are un consilier stilistic care o ajută să se pună mai mult în valoare.

FOTO: Daniel Angelescu/Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg