Şi-au luat revanşa de la nunta Ducilor de Cambridge. Eugenie şi Beatrice, elegante la nunta lui Harry

19 mai, 2018
The Royal Wedding jpeg

Dacă la nunta din 2011 a Ducilor de Cambridge au gafat-o teribil la capitolul „fashion”, la nunta celuilalt verişor al lor şi-au luat revanţa. Surorile Beatrice şi Eugenie au purtat ţinute elegante şi au fost apreciate pentru alegerile lor vestimentare.

Astăzi, la nunta Prinţului Harry

Nepoatele Reginei Elisabeta care au stârnit controverse cu ţinutele lor la nunta Prinţului William, au reuşit ca la nunta de azi, a lui Harry cu Meghan Markle, să fie în ton cu dress-code-ul evenimentului şi să îmbrace ţinute alese.

Prinţesa Eugenie, un outfit a Jackie Kennedy

Cele două au fost sosite alături de tatăl lor, Prinţul Andrew, în timp ce mama lor, Sarah Ferguson a sosit singură, înaintea lor. Astfel, la acest eveniment, Eugenie, cea care în toamnă se căsătoreşte cu Jack Brooksbank, a purtat un outfit inspirat din anii 1960, total diferit faţă de cel nude, purtat la nunta lui William cu Kate. Şi-a accesorizat ţinuta baby blue cu pantofi argintii, geantă nude şi o pălărie discretă, bej. Un outfit nu neapărat extraordinar, dar „safe” şi elegant!

Prinţesa Beatrice, elegantă şi rafinată

Şi sora sa mai mare, prinţesa Beatrice şi-a luat revanşa pentru acea apariţie îngrozitoare de la nunta prinţului William, care a făcut să fie transformată în meme-uri pe Internet. La nunta Prinţului Harry a purtat o rochie turcoaz, cu mâneci transparente, pe care erau aplicate mărgele asortate. Ea şi-a completat look-ul cu o bentiţă asortată, deşi dress-code-ul implica o pălărie. Totuşi, nu e neapărat o gafă, dat fiind faptul că a purtat un accesoriu de păr. Voi ce spuneţi? Şi-au luat revanşa?

Dezastru ”fashion” din 2011Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg