S-a refăcut după accidentul la călărie! Prințesa Anne adoră evenimentele în aer liber

15 septembrie, 2024

Încet, dar sigur, după accidentul suferit la călărie, sora mai mică a Regelui Charles și, totodată, cea mai activă membră a Familiei Regale britanice a revenit în prim-plan.

Recuperată după căzătura de pe cal, Prințesa Anne începe toamna în forță. Profimedia
Recuperată după căzătura de pe cal, Prințesa Anne începe toamna în forță. Profimedia

Prințesa Anne a revenit și ea la programul său obișnuit și, urmând exemplul celorlalți membrii care s-au reactivat deja, a bifat deja o excursie la Southampton.

Prințesa Regală, în vârstă de 74 de ani, a participat vineri la Salonul Nautic Internațional de la Southampton, arăta impecabil în costumul său bleumarin asimetric, cu sacoul prins în trei nasturi pe partea stângă. Ca notă de cochetărie, mama lui Peter Phillips a purtat o eșarfă de mătase cu model la gât și ochelarii ei de soare obișnuiți, plus o broșă aurie și un colier, ca accente prețioase.

Prințesa este președinta Royal Yachting Association și o susținătoare pasionată a industriei maritime. Ea s-a întâlnit cu expozanții pentru a sublinia importanța sustenabilității în sectorul nautic.

Excursia a avut loc la doar câteva ore după ce Prințesa Anne a ieșit să onoreze un alt patronaj al său, în Lanarkshire. Acolo, sora mai mică a Regelui Charles a întâlnit câțiva căței harnici la International Sheep Dog Trials. Pentru cine nu știe, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a este patroana Societății Internaționale a Câinilor de Turmă, care înregistrează peste 6.000 de pui de Border Collie în fiecare an în numele membrilor săi și organizează cinci concursuri în fiecare an în Regatul Unit și Irlanda.

Activitatea publică a Prințesei Anne o va duce și în străinătate, deoarece se pregătește să îl reprezinte pe Regele Charles al III-lea într-o vizită în Țările de Jos, pe 21 și 22 septembrie. Călătoria va comemora 80 de ani de la bătălia de la Arnhem și va aminti de cea de-a doua bătălie din cel de-al Doilea Război Mondial, care a făcut parte din operațiunea Market Garden și care a avut loc în Rin.

FOTO: Profimedia, Casa Regală britanică



Recente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg