Și ei îi plac rochiile cu buline. Regina Letizia a Spaniei are și ea piesa ei favorită, purtată obsesiv

14 iulie, 2023

Este regina rochiilor cu prețuri moderate și, în plus, ambasadoarea sustenabilității în modă, purtând și repurtând piese vestimentare atemporale.

Regina Letizia profimedia 0788717055 jpg

Când am văzut-o îmbrăcând această rochie midi cu buline și cu croială clasică, am avut un sentiment de deja-vu, pe bună dreptate. 

Nu este prima dată când Regina Letizia a Spaniei poartă această rochie gri cu buline, aleasă pentru participarea la o întâlnire a fundației La Caixa de la Madrid, alături de soțul ei, Regele Felipe al Spaniei.

Regatul a înmânat burse postuniversitare unui număr de 120 de studenți  prezenți la ceremonie, burse care îi vor ajuta să primească educație la unele dintre cele mai prestigioase centre academice din lume.

Fosta jurnalistă a preferat să adopte un minimum de machiaj, etalându-și frumusețea naturală și adoptând o coafură cu bucle lejere, care ne amintește de Kate Middleton. La fel și această rochie cu buline pe care regina spaniolă a mai purtat-o în trecut, o creație a brandului spaniol Laura Bernal.

Spre deosebire, însă, de Prințesa de Wales, Regina Letizia adoră să-și completeze ținutele cu pantofi cu toc mic, precum perechea nude de la Isabel Abdo, decupați la călcâie, pe care i-a adoptat la ieșirea de la Madrid.

Observăm că regina în vârstă de 50 de ani adoră creațiile vestimentare care îi lasă brațele tonifiate la vedere, o parte a corpului pe care femeile de vârsta ei o ascund, de obicei. Însă regina spanioloaică este cunoscută pentru atenția pe care o dă exercițiilor fizice, în special celor care îi lucrează brațele, folosind greutăți, astfel încât să poată purta fără probleme ținute fără mâneci.

Tu cui crezi că i se potrivesc mai bine rochiile cu buline și ce piese preferi: cele cu siluetă romantică, simplă, ca ale Reginei Letizia, sau pe cele cu linie mai degrabă vintage, ca ale lui Kate Middleton?

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg