Și ei îi place să fie sexy! Prințesa Leonor a purtat o rochie îndrăzneață și cerceii reginei

11 iulie, 2024

Fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia a fost protagonista Premiilor Princesa de Girona 2023, a surprins cu un stil mai matur, atrăgător și îndrăzneț, în albastru marin și bijuteriile mamei sale.

Prințesa Leonor adoră stilul lady-like. FOTO: Profimedia
Prințesa Leonor adoră stilul lady-like. FOTO: Profimedia

Prințesa Leonor (18) a făcut o figură frumoasă la Girona. Moștenitoarea tronului și-a făcut prima apariție alături părinții săi, Regele Felipe și Regina Letizia, și de sora sa, Infanta Sofia (17), la Lloret de Mar, pentru a-și începe programul de evenimente în cadrul acestor premii foarte speciale pentru ea și Familia Regală spaniolă.

Prințesa de Asturia și Girona a optat, în cele două apariții din ultimele ore în Catalonia, pentru un look sobru și elegant, cu albul ca culoare principală; abia în această dimineață a adăugat o notă de culoare cu o frumoasă jachetă verde. Cu toate acestea, ea avea pregătită o ținută specială pentru ceremonia de decernare a premiilor Fundației Prințesa de Girona, care a avut loc pentru prima dată în Lloret de Mar.

Este vorba despre o rochie bleumarin, cu lungime midi și croială în A, toată realizată din dantelă. Însă acele transparențe ale broderiei din dantelă, care dezvăluie un crop top, o parte din abdomen și toată clavicula, precum și o parte din spate, au transformat o rochie ce putea fi „prea cuminte” într-o ținută sexy. Modelul poate fi achiziționat de pe diverse site-uri și costă în jur de 500 de euro, iar Prințesa Leonor l-a accesorizat cu o pereche de pantofi sanda negri.

În ceea ce privește coafura, ea a urmat tendința de anul trecut, când a ales să și-l lege într-o coadă de cal. Această coafură nu a fost o alegere la întâmplare, ci una foarte bine gândită, deoarece modul în care și-a prins părul a pus în evidență frumoșii cercei lungi cu safire și diamante, bijuterie care îi aparțin mamei sale, Regina Letizia. Totodată, ea a optat pentru un machiaj natural, strălucitor, cu tonuri de bronzer, care e în tendințe.

Cert e că transformarea lui Leonor într-o tână5ă atrăgătoare și foarte sigură pe ea e vizibilă de la sezon la sezon. Iar cel mai impresionat pare să fie tatăl său, Regele Felipe, care o soarbe mereu din priviri.

FOTO: Casa Majestății Sale, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
William, GettyImages jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Prințesa Leonor și Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla la Wimbledon 2024 Foto Getty Images (3) jpg