Și ei îi place să fie sexy! Prințesa Leonor a purtat o rochie îndrăzneață și cerceii reginei

11 iulie, 2024

Fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia a fost protagonista Premiilor Princesa de Girona 2023, a surprins cu un stil mai matur, atrăgător și îndrăzneț, în albastru marin și bijuteriile mamei sale.

Prințesa Leonor adoră stilul lady-like. FOTO: Profimedia
Prințesa Leonor adoră stilul lady-like. FOTO: Profimedia

Prințesa Leonor (18) a făcut o figură frumoasă la Girona. Moștenitoarea tronului și-a făcut prima apariție alături părinții săi, Regele Felipe și Regina Letizia, și de sora sa, Infanta Sofia (17), la Lloret de Mar, pentru a-și începe programul de evenimente în cadrul acestor premii foarte speciale pentru ea și Familia Regală spaniolă.

Prințesa de Asturia și Girona a optat, în cele două apariții din ultimele ore în Catalonia, pentru un look sobru și elegant, cu albul ca culoare principală; abia în această dimineață a adăugat o notă de culoare cu o frumoasă jachetă verde. Cu toate acestea, ea avea pregătită o ținută specială pentru ceremonia de decernare a premiilor Fundației Prințesa de Girona, care a avut loc pentru prima dată în Lloret de Mar.

Este vorba despre o rochie bleumarin, cu lungime midi și croială în A, toată realizată din dantelă. Însă acele transparențe ale broderiei din dantelă, care dezvăluie un crop top, o parte din abdomen și toată clavicula, precum și o parte din spate, au transformat o rochie ce putea fi „prea cuminte” într-o ținută sexy. Modelul poate fi achiziționat de pe diverse site-uri și costă în jur de 500 de euro, iar Prințesa Leonor l-a accesorizat cu o pereche de pantofi sanda negri.

În ceea ce privește coafura, ea a urmat tendința de anul trecut, când a ales să și-l lege într-o coadă de cal. Această coafură nu a fost o alegere la întâmplare, ci una foarte bine gândită, deoarece modul în care și-a prins părul a pus în evidență frumoșii cercei lungi cu safire și diamante, bijuterie care îi aparțin mamei sale, Regina Letizia. Totodată, ea a optat pentru un machiaj natural, strălucitor, cu tonuri de bronzer, care e în tendințe.

Cert e că transformarea lui Leonor într-o tână5ă atrăgătoare și foarte sigură pe ea e vizibilă de la sezon la sezon. Iar cel mai impresionat pare să fie tatăl său, Regele Felipe, care o soarbe mereu din priviri.

FOTO: Casa Majestății Sale, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg