Și el a pierdut o mamă... William este furios că Harry a monopolizat imaginea Prințesei Diana

21 decembrie, 2022

De când a părăsit familia regală, Prințul Harry este neobosit în a vorbi despre defuncta sa mamă, Diana, și cât de mult l-a afectat pierderea ei.

Prințul Harry și Prințul William, Getty (1) jpg

Ceea ce se pare că uită Harry este că și fratele lui, Prințul William, a pierdut o mamă și că suferința acestuia a fost la fel de mare ca a lui.

Cel mai recent, umblă vorba că Prințul William este absolut furios că fratele său a folosit filmările din cadrul mult blamatului interviu Panorama acordat de Prințesa Diana în seria sa de documentare Netflix. Cu toate acestea, Prințul de Wales nu a comentat public conținutul documentarului în care Prințul Harry și Meghan Markle au adus acuzații grave împotriva familiei regale britanice. 

1 diana interviu profimedia 0612434733 jpg jpeg

După cum bine știm, serialul Ducilor de Sussex include câteva imagini din relatarea Dianei despre prăbușirea căsătoriei ei cu Regele Charles, din interviul ei din 1995 acordat reporterului BBC Martin Bashir.

Folosirea de către Ducele și Ducesa de Sussex a acestor clipuri l-a enervat pe Prințul William, deoarece, anul trecut, acesta a cerut ca imaginile cu mama sa să nu mai fie difuzate din nou. 

„Va fi foarte furios. William a făcut campanie pentru ca filmarea respectivă să nu mai fie difuzată niciodată, așa că folosirea ei în propriul reality show al fratelui său va fi un lucru foarte frustrant pentru William. Nu este corect. Cred că modul în care Harry a monopolizat narațiunea Dianei ca fiind a lui trebuie să se simtă foarte rău pentru William", susține scriitoarea regală Katie Nicholl, autoarea cărții The New Royals.

Ea a adăugat: „Diana a fost mama amândurora, a fost pierderea ambilor și nu-i corect ca povestea ei să fie monopolizată de Harry și Meghan”.

În documentarul ducilor de pe Netflix, Prințul Harry a spus că a folosit aceste imagini pentru că a vrut să se audă vocea mamei sale și „adevărul”. „Cred că acum știm cu toții că a fost păcălită ca să acorde interviul respectiv. Dar, în același timp, ea a spus adevărul despre experiența ei.”

Harry și Meghan au folosit aceste imagini din cadrul interviului Panorama ca o modalitate de a compara experiențele Prințesei Diana din anii în care a făcut parte din familia regală cu cele ale Ducesei de Sussex.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}