Și Majestății Sale Margareta îi plac culorile tari! Iată în ce nuanțe a apărut la Madrid

28 septembrie, 2023

Pentru ultima parte a vizitei sale în Spania, Custodele Coroanei a păstrat două rochii etui în culori vibrante, care o schimbă complet.

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania   Casa Majestatii Sale (16) jpeg

Aflată împreună cu Alteța Sa Regală Principele Radu într-o vizită oficială de câteva zile în Spania, Majestatea Sa Margareta a avut pregătită o garderobă adecvată întâlnirilor oficiale cu diverși reprezentanți ai autorităților iberice, dar și ai comunității românești din Madrid. Totuși, în stilu-i obișnuit, a mixat stilul business cu cel confortabil, păstrând totodată accentele șic, care o caracterizează: croiala minimalistă, colierul de perle, broșele prețioase și purtătoare de simboluri.

Și, deși părea că ținutele sale au împrumutat deja din culorile acestei toamne încă nehotărâte, care a debutat cu o adevărată „vară indiană” și care în Peninsula Iberică se instalează oricum mai târziu, iată că o vedem pe Majestatea Sa Margareta îndrăznind din nou, din punct de vedere stilistic, și adoptând piese vestimentare în culori vibrante, care o schimbă complet și îi dau un aer modern, vesel și tineresc.

Astfel, după întâlnirea cu caracter privat de la Palatul Zarzuela dintre cuplul regal român și verii lor, Regele Felipe și Regina Letizia a Spaniei, fiica cea mare a Regelui Mihai a ieșit în evidență prin ținuta purtată în vizita de la Guardia Civil - o respectată instituție militară a Regatului Spaniei, înființată în anul 1844, aflată în privilegiate legături istorice și prezente cu Jandarmeria și cu Poliția din țara noastră. La întâlnirea cu militarii și cu ambasadorul României, Majestatea Sa Margareta a purtat o rochie etui într-o splendidă nuanță de corai, temperată cu o geantă și o pereche de pantofi ecru, șiragul de perle și o frumoasă broșă cu păsări aurii.

Pe seară, soția Principelui Radu a fost din nou în centrul atenției, de data aceasta într-o rochie cu aceeași croială, dar într-o nuanță preferată de multe suverane, albastru regal, accesorizată cu pantofi escarpin în aceeași nuanță, colierul de perle și celebra sa broșă în formă de margaretă, din colecția sa de suflet. Cuplul regal s-a întâlnit cu membri ai numeroasei comunități de români din România și din Republica Moldova, care trăiesc în capitala Spaniei.

FOTO: Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg