Şi odraslele regale au toanele lor. Momente în care prinţii şi prinţesele au uitat de maniere în public!

16 martie, 2018
harry jpeg

În genere, sunt disciplinaţi şi urmăresc cu atenţie cutumele regale. Se-ntâmplă, însă, să mai aibă şi momente în care copiii prinţilor şi prinţeselor să fie doar... copii. Plâng în public, ţipă ca din gură de şarpe ori se tăvălesc pe jos atunci când aud ceva ce nu le convine. Haideţi să-i vedem şi noi astfel de momente şi să vedem dacă sunt simpatici ori doar obraznici!

Prinţul George al Marii Britanii

Nu e o surpriză pentru nimeni că Prinţul George e un năzdrăvan. Ne-a spus-o şi tatăl lui, dar şi bunicul lui. Ba chiar l-am văzut în plin ”exerciţiu” de câteva ori. Aici era la nunta mătuşii sale, Pippa Middleton, şi pesemne a avut un moment de răvrătire. A avut, însă, grijă mama sa, Ducesa de Cambridge, să-l disciplineze la timp.

image

Şi cum momentele în care George e cuminte sunt foarte rare, nu puteam să nu dăm mai multe ipostaze în care viitorul rege al Marii Britanii a avut de protestat. Să le vedem, aşadar!

image image image

Prinţesa Charlotte a Marii Britanii

Nu se poate să-i dai unui copil un cadou şi apoi să i-l iei. Cam asta se-ntâmplă când faci asta: izbucneşte într-un plâns isteric oricât de prinţesă ar fi...

image

Prinţesa Leonore a Suediei

Când eşti copil, vrei doar să te joci. Chiar şi dacă eşti o prinţesă a Suediei. Asta pare să nu înţeleagă Prinţesa Madeleine, care insistă ca fiica sa, micuţa Leonore, să fie cuminte la fiecare apariţie publică. Şi să recunoaştem, în cele mai multe, chiar este!

image

Mia Tindall

image

Nici verişoara lui de-a doua nu e prea cuminte. În timpul unui eveniment oficial, micuţa Mia a avut un moment în care nu a fost de înduplecat. Pesemne mama sa, Zara Phillips, a întrerupt-o dintr-o partidă de joacă, iar rezultatul a fost acesta...

Prinţul Christian al Danemarcei

image

Acum are 12 ani şi e mult mai înţelegător cu îndatoririle regale, însă la un an îi era greu să-nţeleagă de ce trebuie să stea atâta timpul într-un singur loc. Nimic de blamat aici!

Prinţesa Alexia a Olandei

image

Acum ştim cui nu-i place deloc să stea la poze. Regina Maxima şi Regele Willem au avut mereu de furcă în a o face pe micuţa Alexis să stea la pozat. Ce-i drept, se trag atâtea duble pentru un cadru regal perfect...

Prinţul Harry

image

Harry nu e prea cuminte nici acum, adult fiind, d-apoi când era mic. Prinţul roşcovan era renumit în palat ca fiind cel mai năzdrăvan, iar fotografia aceasta, de la balconul regal, ilustrează perfect situaţia.

Prinţesa Beatrice

image

Nici verişoara lui William şi-a lui Harry nu era de alt soi. Tot în timpul unei afişări la balconul regal, Beatrice a găsit de cuviinţă să se joace cu pălăria mamei sale, Sarah Ferguson. Singura care a ”gustat” scena a fost Prinţesa Diana, despre care ştim cât de mult adora copiii...Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg