Și Pippa Middleton trăiește regește! Domeniul ei se întinde cât 75 de terenuri de fotbal

22 iulie, 2024

Sora Prințesei de Wales locuiește în Berkshire cu soțul ei James Matthews și cei trei copii pe o proprietate de 15 milioane de lire sterline.

Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg

Casa Prințului și Prințesei de Wales de la Adelaide Cottage din Windsor a atras atenția fanilor regali săptămâna trecută, când cuplul regal a împărtășit o fotografie candidă cu cei mai mici doi copii ai lor, Prințesa Charlotte, de 9 ani, și Prințul Louis, de 6 ani, urmărind finala Euro 2024 din camera lor de zi.

Cu toate acestea, sora mai mică a lui Kate, Pippa Middleton, care este căsătorită cu managerul de fonduri speculative James Matthews, locuiește într-o casă care rivalizează cu reședința provincială regală a surorii sale.

Pippa Middleton, în vârstă de 40 de ani, locuiește într-un conac georgian cu 32 de camere, care se află pe o proprietate întinsă de 150 de acri în Berkshire. Sora mai mică a lui Kate Middleton, care are la rândul ei 3 copii, pe Arthur, Grace și Rose, a achiziționat proprietatea în valoare de 15 milioane de lire sterline în 2022 și, potrivit MailOnline, și-a dorit în vasta grădină împrejmuită de ziduri o piscină generoasă.

La momentul demarării lucrărilor, s-a iscat o adevărată controversă cu privire la "structura istorică" a casei, deoarece Pippa și soțul ei și-au propus să construiască peste un zid antic, și există, de asemenea, îngrijorări cu privire la "siturile din Evul Mediu de Piatră" din apropiere, care ar putea fi perturbate de săpăturile extensive făcute de familie.

Surprinzător, casa Prințesei Kate este mult mai modestă. După ce s-au mutat din reședința lor de la Palatul Kensington, William și Kate s-au stabilit în Windsor, într-o casă cu aer boem. Locuința lor este situată în inima domeniului Windsor de 265 de hectare și dispune de patru dormitoare. Locuința regală a fost construită inițial pentru Regina Adelaide, de unde și numele dat reședinței, și se pare că a fost construită folosind materiale de la Royal Lodge - reședința actuală a Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson.

Înainte de mutarea lor din 2022 la Windsor, cabana a suferit o serie de renovări. Spațiul avea anterior un șemineu din marmură greco-egipteană și un dormitor principal cu un tavan pictat cu delfini.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg