Și Principesa Sofia l-a sărbătorit pe Regele Charles! Cât de șic a fost la eveniment!

23 iunie, 2024

Ca verișoară a suveranului britanic, dar și ca reprezentantă a Casei Regale, sora mai mică a Majestății Sale Margareta a participat la evenimentul aniversar organizat de Ambasada Marii Britanii la București.

Principesa Sofia sărbătorirea aniversării a Regelui Charles al III-lea. FOTO: Casa Regală
Principesa Sofia sărbătorirea aniversării a Regelui Charles al III-lea. FOTO: Casa Regală

Într-o perioadă în care Majestatea Sa Margareta și Principele Radu s-au aflat în vizită oficială în Finlanda, Principesa Sofia a fost cea care a reprezentat Casa Regală la mai multe evenimente publice.

După ce a fost prezentă la Semimaratonul Eroilor organizat de Invictus România - organizație aflată local sub patronajul Principelui Radu - , sora mai mică a Majestății Sale Margareta a participat la gala aniversară a 160 de ani de la înființarea Senatului României, marcată de un concert al Orchestrei Filarmonicii „George Enescu” susținut în Sala mare a Atheneului Român. Alteța Sa Regală i-a avut alături, pe parcursul serii, pe Nicolae Ciucă, Președintele Senatului României, și pe fostul președinte Emil Constantinescu.

Iar vineri a acceptat cu bucurie invitația noului ambasador al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la București, Giles Matthew Portman, de a lua parte la sărbătorirea aniversării oficiale a Majestății Sale Regele Charles al III-lea. În speță, chiar a verișorului său, de vreme ce regretatul Rege Mihai a fost văr bun cu Regina Elisabeta a II-a, și ea plecată dintre noi.

Evenimentul aniversar al suveranului britanic - care la Londra a fost marcat prin celebrul Trooping the Colouur - a avut loc la Arenele Băncii Naționale a României și s-a bucurat de prezența Corpului Diplomatic acreditat în România și a reprezentanților Ministerului de Externe român. 

Interesantă a fost și ținuta abordată de Principesa Sofia, care a fost mai modernă ca oricând în rochia sa tip cămașă, cu un imprimeu cu buline mari, în stil colour-block, cu fuchsia și albastru turcoaz, prinsă în talie de o centură elastică și având drept accesoriu o cordeluță cu flori realizate în aceleași culori ca și rochia - probabil manufacturate de aceeași Ana Istodorescu, designerul de pălării al Majestății Sale Margareta. Cert este că Principesa Sofia a avut un outfit vesel, în trend, care i-a complimentat silueta și care a făcut impresie.

FOTO: Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg