Și Principesa Sofia l-a sărbătorit pe Regele Charles! Cât de șic a fost la eveniment!

23 iunie, 2024

Ca verișoară a suveranului britanic, dar și ca reprezentantă a Casei Regale, sora mai mică a Majestății Sale Margareta a participat la evenimentul aniversar organizat de Ambasada Marii Britanii la București.

Principesa Sofia sărbătorirea aniversării a Regelui Charles al III-lea. FOTO: Casa Regală
Principesa Sofia sărbătorirea aniversării a Regelui Charles al III-lea. FOTO: Casa Regală

Într-o perioadă în care Majestatea Sa Margareta și Principele Radu s-au aflat în vizită oficială în Finlanda, Principesa Sofia a fost cea care a reprezentat Casa Regală la mai multe evenimente publice.

După ce a fost prezentă la Semimaratonul Eroilor organizat de Invictus România - organizație aflată local sub patronajul Principelui Radu - , sora mai mică a Majestății Sale Margareta a participat la gala aniversară a 160 de ani de la înființarea Senatului României, marcată de un concert al Orchestrei Filarmonicii „George Enescu” susținut în Sala mare a Atheneului Român. Alteța Sa Regală i-a avut alături, pe parcursul serii, pe Nicolae Ciucă, Președintele Senatului României, și pe fostul președinte Emil Constantinescu.

Iar vineri a acceptat cu bucurie invitația noului ambasador al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la București, Giles Matthew Portman, de a lua parte la sărbătorirea aniversării oficiale a Majestății Sale Regele Charles al III-lea. În speță, chiar a verișorului său, de vreme ce regretatul Rege Mihai a fost văr bun cu Regina Elisabeta a II-a, și ea plecată dintre noi.

Evenimentul aniversar al suveranului britanic - care la Londra a fost marcat prin celebrul Trooping the Colouur - a avut loc la Arenele Băncii Naționale a României și s-a bucurat de prezența Corpului Diplomatic acreditat în România și a reprezentanților Ministerului de Externe român. 

Interesantă a fost și ținuta abordată de Principesa Sofia, care a fost mai modernă ca oricând în rochia sa tip cămașă, cu un imprimeu cu buline mari, în stil colour-block, cu fuchsia și albastru turcoaz, prinsă în talie de o centură elastică și având drept accesoriu o cordeluță cu flori realizate în aceleași culori ca și rochia - probabil manufacturate de aceeași Ana Istodorescu, designerul de pălării al Majestății Sale Margareta. Cert este că Principesa Sofia a avut un outfit vesel, în trend, care i-a complimentat silueta și care a făcut impresie.

FOTO: Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg