Și regalii suedezi au micile lor staruri! Nepoții Regelui au fost în centrul atenției

19 septembrie, 2023

Nu doar George și Louis ai Angliei fac fețe-fețe! Gabriel, Alexander, Oscar și Estelle ai Suediei au fost, vedetele concertului jubiliar al bunicului lor.

profimedia 0806116354 jpg

Sâmbătă, un concert grandios a avut loc în aer liber lângă Palatul Regal din Stockholm, transmis la televiziune, pentru a marca sfârșitul sărbătoririi Jubileului de Aur al lui Carl Gustaf. Pe scenă, artiști naționali care s-au impus în ultimii cincizeci de ani au cântat sub privirile suveranului, ale soției sale, Regina Silvia, și ale celor trei copii ai lor: Prințul Carl Philip și Prințesele Victoria și Madeleine, care s-a întors special de la Miami pentru această ocazie împreună cu soțul ei, Christopher O'Neill, unde locuiesc în prezent.

A fost o ocazie festivă pentru întreaga Familie Regală suedeză, inclusiv pentru nepoții suveranului, care au fost prezenți în această zi și au comis câteva pozne.

Micii regali blonzi, chiar și Prințesa Estelle, care de obicei își joacă rolul de fiică model la perfecție, s-a lăsat purtată de atmosferă. Până într-atât încât a uitat să asculte discursul bunicului ei, fiind prea ocupată să... scotocească prin geanta ei!

Din fericire, având zâmbetul ca cel mai bun atu al său, ea își dezarmează imediat părinții, pe Prințul Daniel și pe Prințesa Victoria. Complicitatea dintre mamă și fiică este palpabilă, și cu atât mai mult atunci când Regina Silvia li se alătură pentru a schimba priviri tandre.

Alături de ea, Prințul Oscar a dat semne de nerăbdare. Ocupat să își aranjeze șuvițele indisciplinate și să își bage degetele în urechi pentru a înăbuși muzica, fratele mai mic al Prințesei Estelle nu prea are ocazia să se concentreze asupra prestației cântăreței Loreen, câștigătoare a Eurovisionului în 2012 și 2023. Și nu verișorii săi, aflați la câteva rânduri distanță, sunt cei care îi dau un exemplu.

Dacă cei trei copii ai Prințesei Madeleine, Prințesele Leonore și Adrienne și Prințul Nicolas, au rămas în Florida pentru a merge la școală, doi dintre cei trei copii ai lui Carl Philip și Sofia a Suediei - Julian, cu 2 ani prea mic pentru a participa la un concert, a rămas acasă - au fost cei care au făcut probleme.

Cu toate acestea, Prințul Gabriel, în vârstă de 6 ani, începuse seara în liniște, oferindu-i mamei sale geanta de culoare roz pudrat, asortată cu ținuta sa. Mai târziu, el a fost prins în flagrant delict, explorând fericit geanta în timp ce fratele său mai mare, Prințul Alexander, în vârstă de 7 ani, privea.Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg
nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg
diana - charles
Meghan Markle tinute Invictus jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (6) jpg
Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg
Eugenie turcoaz jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Olga Romanoff profimedia 0604335352 (2) jpg
Prințesa Estelle profimedia 0805377579 jpg
Kate și William GettyImages 1665609498 jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Printesa Eugenie in vacanta jpg