Și Regele Felipe are bucurii fără Letizia. Unde a plecat iar fără ea?

20 februarie, 2024

Suveranul Spaniei s-a bucurat de un weekend la schi în stațiunea Baqueira, fără Regina Letizia, dar însoțit de un grup de prieteni. O escapadă care a devenit deja o obișnuință pentru monarh.

Nu este pentru prima dată când suveranul spaniol pleacă fără consoarta sa. FOTO: Getty Images
Nu este pentru prima dată când suveranul spaniol pleacă fără consoarta sa. FOTO: Getty Images

Într-o tradiție care pare să se înrădăcineze în timp, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a ales din nou să petreacă un weekend departe de Palat și de îndatoririle regale, dar chiar și de soția sa, Regina Rania, bucurându-se de o escapadă la Baqueira, în Pirineii spanioli. Potrivit ziarului spaniol „Segre”, a cărui informație a fost preluată de „Vanitatis”, monarhul și-a oferit această escapadă între 16 și 18 februarie, acolo unde-i place cel mai mult: la munte.

Destinația aleasă nu este populară doar pentru monarh, ci și pentru mulți membri ai Familiei Regale de zeci de ani. Și în acest an, ca și în trecut, Regina Letizia nu a participat, lăsându-l pe soțul ei, Felipe al VI-lea, să se bucure de sportul său preferat în compania prietenilor săi.

Pe lângă condițiile excelente de schi oferite de stațiunea din Val d'Aran, Familia Regală are la dispoziție o casă magnifică, împrumutată de la antreprenorii locali. În ultimii doi ani, Regele Felipe a reluat tradiția de a vizita stațiunea o dată pe an, marcând astfel sfârșitul unei pauze de patru ani.

Prezența sa nu a trecut neobservată, mai ales când a fost recunoscut printre clienții unui restaurant unde făcuse o rezervare. „Nu am știut că este regele până când nu a intrat pe ușă", a declarat managerul restaurantului pentru ziarul „Segre”. A doua zi, suveranul spaniol a continuat să se bucure de pârtii, aventurându-se atât la Baqueira, cât și la Beret, unde a făcut și o pauză pentru a mânca ceva.

Acest weekend la munte fără Letizia nu este un eveniment izolat, întrucât Regina nu este chiar o adeptă a sporturilor de iarnă, după cum amintește „Vanitatis”. Fie că se află la Baqueira sau în alte stațiuni, cum ar fi Sierra Nevada, în Andaluzia, în ianuarie 2023, monarhul spaniol arată că știe să-și aloce timp și pentru sine, luând câte o pauză binemeritată de la îndatoririle și obligațiile de rang.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg