Și Regele Frederik al Danemarcei e microbist! Monarhul urmărește meciurile de la EURO 2024 cu gemenii lui

18 iunie, 2024

Regele Frederik al Danemarcei, împreună cu Prinții Vincent și Josephine, în vârstă de 13 ani, au îmbrăcat tricoul echipei lor naționale pentru a-i încuraja pe fotbaliști la EURO 2024.

regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg

Nu este un secret pentru nimeni că membrii familiei regale daneze sunt fani înfocați ai fotbalului, lucru pe care l-au demonstrat încă o dată duminică prin sprijinul lor neclintit pentru echipa națională.

Regele Frederick și gemenii lui au transmis un mesaj de încurajare jucătorilor nordici și staff-ului lor tehnic, care au debutat duminică după-amiază la EURO 2024. „În scurt timp începe totul, așa că acasă ne pregătim și suntem aproape gata pentru începerea meciului", a scris Regele Frederik pe contul său oficial de Instagram, cu câteva minute înainte de startul partidei. Meciul cu Slovenia s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Mesajul de încurajare transmis de Regele Frederik a fost însoțit de o imagine cu el alături de gemenii săi, Prințul Vincent și Prințesa Josephine, toți purtând tricoul echipei naționale a Danemarcei.

„Eu și familia mea dorim mult succes echipei naționale la Campionatul European. Hai, Danemarca!", a adăugat cu entuziasm șeful statului. Gemenii Regelui Frederik, care au 13 ani, s-au alăturat inițiativei alături de mândrul lor tată, care susține pentru prima oară echipa națională a Danemarcei din postura de monarh.

Se pare că, într-adevăr, energia pe care au încercat regele și copiii să o insufle echipei Danemarcei a avut efect, deoarece fotbaliștii danezii au deschis scorul devreme, în minutul 17, cu un gol împotriva Sloveniei. 

A fost un gol care, de altfel, a avut o încărcătură emoțională enormă, fiind marcat de una dintre marile lor vedete, Christian Eriksen, care la Euro 2021 s-a prăbușit pe teren după ce a suferit un stop cardiac, în plin meci. Joi, pe 20 iunie, Danemarca va juca împotriva Angliei. Următorul meci va fi pe 25 iunie împotriva Serbiei. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg