Și Regele Frederik al Danemarcei e microbist! Monarhul urmărește meciurile de la EURO 2024 cu gemenii lui

18 iunie, 2024

Regele Frederik al Danemarcei, împreună cu Prinții Vincent și Josephine, în vârstă de 13 ani, au îmbrăcat tricoul echipei lor naționale pentru a-i încuraja pe fotbaliști la EURO 2024.

regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg

Nu este un secret pentru nimeni că membrii familiei regale daneze sunt fani înfocați ai fotbalului, lucru pe care l-au demonstrat încă o dată duminică prin sprijinul lor neclintit pentru echipa națională.

Regele Frederick și gemenii lui au transmis un mesaj de încurajare jucătorilor nordici și staff-ului lor tehnic, care au debutat duminică după-amiază la EURO 2024. „În scurt timp începe totul, așa că acasă ne pregătim și suntem aproape gata pentru începerea meciului", a scris Regele Frederik pe contul său oficial de Instagram, cu câteva minute înainte de startul partidei. Meciul cu Slovenia s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Mesajul de încurajare transmis de Regele Frederik a fost însoțit de o imagine cu el alături de gemenii săi, Prințul Vincent și Prințesa Josephine, toți purtând tricoul echipei naționale a Danemarcei.

„Eu și familia mea dorim mult succes echipei naționale la Campionatul European. Hai, Danemarca!", a adăugat cu entuziasm șeful statului. Gemenii Regelui Frederik, care au 13 ani, s-au alăturat inițiativei alături de mândrul lor tată, care susține pentru prima oară echipa națională a Danemarcei din postura de monarh.

Se pare că, într-adevăr, energia pe care au încercat regele și copiii să o insufle echipei Danemarcei a avut efect, deoarece fotbaliștii danezii au deschis scorul devreme, în minutul 17, cu un gol împotriva Sloveniei. 

A fost un gol care, de altfel, a avut o încărcătură emoțională enormă, fiind marcat de una dintre marile lor vedete, Christian Eriksen, care la Euro 2021 s-a prăbușit pe teren după ce a suferit un stop cardiac, în plin meci. Joi, pe 20 iunie, Danemarca va juca împotriva Angliei. Următorul meci va fi pe 25 iunie împotriva Serbiei. 

Foto: Instagram, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Printesa Kate jpeg
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg