Și reginele poartă mini! Regina Maxima a arătat foarte sofisticat în rochia sa cu pene

22 septembrie, 2024

Suverana Olandei și-a îmbogățit garderoba cu piese noi și feminine, care fac senzație, chiar dacă încalcă ușor protocolul regal.

Regina Maxima in rochie verde cu pene   profimedia 0909485842 jpg

Regina Maxima a Țărilor de Jos îndrăznește tot mai mult în ultima vreme. Asta ne-a demonstrat și când și-a făcut apariția, zilele trecute, la un eveniment în Rotterdam, cu un total look de culoare verde. Suverana olandeză, în vârstă de 53 de ani, a ales o piesă elegantă, dar sexy în același timp, care încalcă întrucâtva normele protocolului regal. Cu atât mai mult cu cât invitația era la un eveniment educațional organizat la o școală de învățământ profesional Albeda.

Rochia etui, dintr-un material asemănător fâșului, croită la baza gâtului, fără mâneci și peste genunchi, era bordată de pene de aceeași nuanță de verde crud. Accesoriile aveau același ton modern, de la cerceii jumătate de floare, până la geanta plic și pantofii cu toc înalt care aveau inserții de silicon.

Și se vede treaba că Regina Maxima, după 3 nașteri și ajunsă la vârsta la care alte doamne își lungesc tivul fustelor și rochiilor, nu are nicio problemă în a purta mini.

De altfel, cel puțin în ultima săptămână, suverana olandeză a făcut o adevărată paradă a modei, cu ținute variate și diferit colorate, prin care își demonstrează apetența pentru modă, dar și pentru o paletă cromatică vastă. 

În plus, cu toții am remarcat și cât de în formă este Maxima a Țărilor de Jos, dar și soțul său, Regele Willem-Alexander, și fiica sa cea mare, Prințesa Amalia - criticată adesea pentru faptul că avea câteva kilograme în plus. Acum, Familia Regală olandeză pare să fi ținut regim, care a dat roade și care îi arată pe cei trei principali capi ai Casei Regale mult mai fit, mai zvelți și chiar mai veseli. Și, la drept vorbind, când arăți atât de bine ca Regina Maxima, de ce nu ai purta mini?

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg