┼×i viitoarea regin─â-consoart─â Camilla are Covid. Ducesa a contractat virusul de┼či este vaccinat─â de trei ori

15 februarie, 2022
2 profimedia 0635132826 jpg jpeg

Covidul love┼čte casa regal─â britanic─â.

Dup─â ce Prin┼úul Charles a fost testat pozitiv pentru Covid, pentru a doua oar─â de c├ónd a ├«nceput pandemia, ┼či so┼úia lui, Camilla, a contractat virusul.

Secretariatul prin┼úului a f─âcut public faptul c─â ┼či viitoarea regin─â se auto-izoleaz─â dup─â ce a contractat virusul, la doar c├óteva zile dup─â ce mo┼čtenitorul coroanei a anun┼úat c─â are Covid ┼či se afl─â ├«n izolare.

stanga
dreapta
5 ducii de cornwall jpg jpeg
3 camilla regina elisabeta jpg jpeg
4 profimedia 0658882713 jpg jpeg
2 profimedia 0635132826 jpg jpeg

"Alte┼úa Sa Regal─â Ducesa de Cornwall a fost testat─â pozitiv pentru Covid-19 ┼či s-a autoizolat. Vom continua s─â urm─âm recomand─ârile guvernului ├«n aceast─â situa┼úie", se arat─â ├«n comunicatul Clarence House, care specific─â c─â so┼úia lui Charles ├«┼či f─âcuse ┼či al treilea vaccin.

Aceast─â veste cre┼čte ├«ngrijorarea general─â legat─â de posibilitatea ca ┼či Regina Elisabeta, ├«n v├órst─â de 95 de ani ┼či cu o s─ân─âtate ┼čubred─â, s─â fi luat virusul.

Este posibil ca Prinţul Charles să fi avut o întâlnire recentă cu mama sa, însă Palatul Buckingham nu a dat vreo informaţie legată de vreo posibilă testare a reginei pentru Covid. Cu toate acestea, surse apropiate casei regale susţin că regina nu are niciun fel de simptom specific acestei infecţii.