Sincronizarea neinspirată a lui Meghan. A lansat intenționat un nou produs în ziua revenirii lui Kate?

17 iunie, 2024

Nimic nu este întâmplător, când vine vorba de Ducesa de Sussex. Umblă vorba prin presa tabloidă că noua mișcare a lui Meghan Markle a fost încă o tentativă de a atrage atenția, când în Regat avea loc un eveniment major.

Meghan Markle GettyImages jpg

A vrut Meghan Markle să eclipseze revenirea Prințesei de Wales? Ei bine, și dacă a vrut, nu a reușit.

Primise deja destul de multe recenzii negative că scoate la vânzare un produs popular printre articolele comercializate de Regele Charles, mai exact, gemul de căpșuni.

Gem Meghan PNG

Ei bine, a venit vremea unui alt sortiment, iar soția Prințului Harry a ales să-l lanseze cu câteva ore înainte de mult așteptata paradă Trooping the Colour.

Și de această dată, Ducii de Sussex au fost ignorați și n-au primit invitație la evenimentul istoric. Oricum, componența familie regale active s-a subțiat temeinic, iar în balconul oficial, dacă pe vremea Elisabetei abia aveai loc să arunci un ac, acum au luat parte doar zece persoane: Prințul William, Prințesa Catherine, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis, Regele Charles, Regina Camilla, Prințul Edward, Ducesa de Edinburgh și Lady Louise.

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg

În schimb, în SUA, Meghan Markle și-a lansat noua dulceață și biscuiții pentru câini, chiar înaintea momentului Trooping The Color, unde Kate Middleton, afectată de cancer, își anunțase participarea.

Gemul de zmeură al lui Meghan PNG

Așadar, Ducesa de Sussex își creează brandul cu pași mici. După ce a dat lovitura cu gemul de căpșuni, iată că a venit și rândul zmeurei. Și cum este ambițioasă, a creat și biscuiți pentru câini.

Biscuiți Meghan PNG

Vestea cea mare a fost semnalată în online de bunul prieten al Ducilor de Sussex, Nacho Figueras. El a postat aceste imagini în secțiunea Stories.

Atât dulceața, cât și borcanul cu bunătăți pentru patrupede au eticheta brandului lui Meghan Markle, American Riviera Orchard.

Mulți specialiști regali au ”taxat-o” nemilos pe nora rebelă a Regelui Charles, că a ales acest moment, chiar înainte de parada anuală Trooping of the Colour din Anglia.

Mai mult, evenimentul a fost unul major în Regat, căci Prințesa de Wales a apărut public pentru prima dată în acest an, după ce și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie.

Rivalitatea cumnatelor regale nu mai este un secret pentru nimeni și iată, se confirmă încă o dată!

Foto: Profimedia & Instagram Recente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon  profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar  Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA  Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton sursa foto  GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia foto  Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon  Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel  Casa Regala bhutaneza 15 jpg