Sincronizarea neinspirată a lui Meghan. A lansat intenționat un nou produs în ziua revenirii lui Kate?

17 iunie, 2024

Nimic nu este întâmplător, când vine vorba de Ducesa de Sussex. Umblă vorba prin presa tabloidă că noua mișcare a lui Meghan Markle a fost încă o tentativă de a atrage atenția, când în Regat avea loc un eveniment major.

Meghan Markle  GettyImages jpg

A vrut Meghan Markle să eclipseze revenirea Prințesei de Wales? Ei bine, și dacă a vrut, nu a reușit.

Primise deja destul de multe recenzii negative că scoate la vânzare un produs popular printre articolele comercializate de Regele Charles, mai exact, gemul de căpșuni.

Gem Meghan PNG

Ei bine, a venit vremea unui alt sortiment, iar soția Prințului Harry a ales să-l lanseze cu câteva ore înainte de mult așteptata paradă Trooping the Colour.

Și de această dată, Ducii de Sussex au fost ignorați și n-au primit invitație la evenimentul istoric. Oricum, componența familie regale active s-a subțiat temeinic, iar în balconul oficial, dacă pe vremea Elisabetei abia aveai loc să arunci un ac, acum au luat parte doar zece persoane: Prințul William, Prințesa Catherine, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis, Regele Charles, Regina Camilla, Prințul Edward, Ducesa de Edinburgh și Lady Louise.

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg

În schimb, în SUA, Meghan Markle și-a lansat noua dulceață și biscuiții pentru câini, chiar înaintea momentului Trooping The Color, unde Kate Middleton, afectată de cancer, își anunțase participarea.

Gemul de zmeură al lui Meghan PNG

Așadar, Ducesa de Sussex își creează brandul cu pași mici. După ce a dat lovitura cu gemul de căpșuni, iată că a venit și rândul zmeurei. Și cum este ambițioasă, a creat și biscuiți pentru câini.

Biscuiți Meghan PNG

Vestea cea mare a fost semnalată în online de bunul prieten al Ducilor de Sussex, Nacho Figueras. El a postat aceste imagini în secțiunea Stories.

Atât dulceața, cât și borcanul cu bunătăți pentru patrupede au eticheta brandului lui Meghan Markle, American Riviera Orchard.

Mulți specialiști regali au ”taxat-o” nemilos pe nora rebelă a Regelui Charles, că a ales acest moment, chiar înainte de parada anuală Trooping of the Colour din Anglia.

Mai mult, evenimentul a fost unul major în Regat, căci Prințesa de Wales a apărut public pentru prima dată în acest an, după ce și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie.

Rivalitatea cumnatelor regale nu mai este un secret pentru nimeni și iată, se confirmă încă o dată!

Foto: Profimedia & Instagram 



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg