Singura femeie din casa regală britanică care iubește pisicile și nu câinii. Prințesa obsedată de feline

3 noiembrie, 2023

În familia regală britanică sunt mulți proprietari de animale de companie, iar cea care a dat tonul a fost Regina Elisabeta, care și-a împărțit casa cu un număr mare de corgi. Prinții de Wales au și ei câini, iar Regele Charles și Regina Camilla au adoptat, la rândul lor, astfel de patrupezi.

Cu toate acestea, s-ar putea să te surprindă să afli că e posibil să existe doar un membru al casei regale britanice care deține pisici. Cel puțin, doar despre unul s-a aflat în presă.

Prințesa Michael de Kent cu pisica ei portret oficial jpg

Prințesa Michael de Kent, care este căsătorită cu vărul primar al Reginei, Prințul Michael, are mai multe pisici siameze și birmaneze, pe lângă tradiționalii cai și câini.

Când aceasta a împlinit 70 de ani, pe 15 ianuarie 2015, palatul britanic a făcut publică chiar și o fotografie inedită cu ea ținând în brațe una dintre pisicile ei mult iubite, în timp ce prințesa purta o diademă de perle și diamante pe cap. Prințesa Michael a fost, de asemenea, fotografiată deseori împreună cu felinele în reședința sa regală.

Pisicile au făcut dintotdeauna parte din viața mea. Porecla mea în familie este Cat și aceasta face parte și din adresa mea de e-mail. Da, am avut întotdeauna și câini – și îi iubesc – dar eu sunt Pisica, a declarat prințesa despre obsesia ei pentru feline.

Prințesa și una dintre pisicile ei, foto Daily Mail.com
Prințesa și una dintre pisicile ei, foto Daily Mail.com

Ca adult, am avut mereu pisici orientale, căci ele se pot descurca mai ușor cu câinii noștri mari: o lovitură rapidă de labă de la o birmaneză va face șmecheria. Iar siamezele cred că sunt câini și se ghemuiesc împreună cu labradorii noștri.

De origine germană, Prințesa Michael de Kent s-a născut cu titlu nobiliar, pe numele ei Baroneasa Marie Christine von Reibnitz, într-o zonă cunoscută acum sub numele de Karlovy Vary din Republica Cehă. S-a căsătorit cu Prințul Michael la Viena, în 1978, și cuplul are doi copii, pe Lordul Frederick Windsor și pe Lady Gabriella Windsor.

Foto: Getty Images, Daily Mail, The Royal Family, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg