Singura gafă a Prințului Harry pe care Regina Elisabeta a taxat-o! A ieșit cu scandal!

Spre deosebire de Prințul William, al doilea în succesiunea la tronul britanic, care a avut nevoie de aprobarea Palatului Buckingham în cazul oricărei decizii, Prințul Harry a avut parte de o viață mult mai lejeră. Desigur, și el a fost nevoit să ia parte la toate evenimentele importante pentru monarhia britanică și să se respecte cutumele Casei Regale, însă a putut trăi, în mare parte, după bunul plac.

Ei bine, tocmai despre asta e vorba. La un moment dat, Prințul Harry a trecut printr-o perioadă tulbure în viața lui. Faptul că mama sa a decedat pe când el avea doar 12 ani și-a pus amprenta asupra pshicului său și a încercat să suprime tot ce simțea prin diverse obiciuri, nu tocmai pe placul bunicii sale, Regina Marii Britanii.

Potrivit spuselor lui, Harry a avut perioade în care s-a consolat cu alcool, țigări și petreceri dintre cele mai scandaloase. ”Ce simțeam vizavi de moartea mamei mele m-a dus spre alcool și țigări.”, a mărturisit Prințul Harry, neferindu-se să precizeze că viața lui era un ”haos total” și că era foarte aproape de un ”colaps”.

Un moment anume din toată această perioadă a fost însă suficient pentru ca tatăl său, Prințul Charles, și Regina Elisabeta să-l considere propice pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a-l pune la punct pe Prințul Harry. Roșcovanul își amintește că prin 2012 se afla în Las Vegas, la o petrecere cu Ryan Lochte, când situația a scăpat de sub control. A consumat atât de mult alcool, încât n-a mai fost responsabil pentru ce făcea și le-a oferit paparazzilor ocazia perfectă pentru a-l surprinde în ipostaze nedemne pentru o persoană cu sânge albastru.

Este vorba despre acele cadre în care Prințul Harry apărea complet gol într-o cameră de hotel și care au împânzit internetul. Se pare că acele fotografii i-au făcut destule probleme acasă, la palat. Prințul Charles și regina Elisabeta a II-a l-au convocat pe Harry chiar a doua zi și i-au spus că totul trebuie să înceteze, căci s-a ajuns prea departe. La momentul respectiv, monarhul britanic le-a cerut ziarelor și revistelor britanice să nu printeze niciuna dintre acele fotografii. Așa s-a întâmplat, chiar dacă internetul stă mărturie pentru acea escapadă a Prințului Harry.

Interesant e că de atunci roșcovanul nostru preferat n-a mai călcat pe bec și chiar e un exemplu de ”Așa, da!” la Palatul Buckingham!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA