Singura jucărie pe care Kate le-o interzice copiilor ei

Sunt, poate, printre cei mai răsfățați copii din lume, chiar dacă Ducii de Cambridge încearcă să le ofere o copilărie normală și o educație pe măsură.

Au o copilărie destul de normală.
Au jucării tradiționale

Trăiesc în palate, merg cu caleașca regală și apar la balconul regal alături de străbunica lor, Regina Angliei, ori de câte ori participă la evenimentele importante ale monarhiei britanice. Au, desigur, munți de jucării, venite din toate colțurile lumii, cu ocazia zilelor lor de naștere. Totuși, una dintre cele mai apreciate jucării de către copii nu se regăsește printre colecțiile lor. De ce? Pentru că mama lor, Ducesa de Cambridge, nu o crede potrivită pentru ei și o interzice cu vehemență în casa lor.

N-au voie cu tableta

V-am făcut curioși? Ei bine, dacă răspunsul e pozitiv, atunci aflați că jucaria în cauză este iPad-ul. Cuplul princiar consideră că Prințul George și surioara lui mai mică, Prințesa Charlotte, n-au de ce să dețină un astfel de dispozitiv, din moment ce e destinat, mai degrabă, adulților. Mai mult de atât, soții Cambridge au decis că micuții lor să n-aibă deloc acces la tehnologie, așa cum s-a întâmplat și-n cazul lor, ci să se bucure de jucăriile tradiționale, educative și distractive. ”Ca doi oameni care au crescut fără gadgeturi, William și Kate cred cu tărie că jucăriile și, în general, activitățile în exteriorul casei stimulează creativitatea și imaginația”, a declarat o sursă din anturajul lor.

Iată alte jucării pe care George și Charlotte le preferă!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA