Singura regulă strictă impusă de Kate Middleton și Prințul William pentru copii. N-au voie s-o încalce

6 februarie, 2023
Kate Middleton, sursă foto: Contul oficial de Instagram The Prince and Princess of Wales

Nu au voie s-o încalce sub nicio formă. Se știe deja că în familiile regale există o sumedenie de reguli de educație și protocoale. Cu toate acestea, Kate Middleton și Prințul William sunt niște părinți permisivi.

Copiii lor sunt foarte educați, au învățat acest lucru predat cu foarte multă bunăvoință. Totuși, ca în orice familie, există ceva strict, peste care nu se trece, nu este deloc tolerat. Este singura regulă strictă impusă de Prinții de Wales, Kate Middleton și William.

Acasă la ei nu se țipă niciodată. Multe li se pot ierta tinerilor prinți moștenitori ai Tronului britanic, dar să țipe, nu!

Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg

O nouă dezvăluire vorbește despre interdicția clară impusă de Kate Middleton și Prințul William pentru George, Charlotte și Louis.

Singura fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton este a treia în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl său și fratele ei mai mare, Prințul George.

Mezinul încă nu a înțeles-o pe deplin, ne reamintim imaginile adorabile cu el punându-și mâinile la urechi și țipând chiar de față cu regretata Regină Elisabeta a II-a, în timpul Jubileului de Platină din 2022.

Regina și Prințul Louis (4) jpg

Acasă însă este decret regal: nu se țipă: ”Nimeni nu permite copiilor să țipe acasă.”, dezvăluite cotidianului ”The Sun” un apropiat al Prinților de Wales. Prințul George, de 9 ani, Prințesa Charlotte, de 7 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, par că au înțeles și respectă pe cât posibil interdicția regală.

Ei, ce se întâmplă totuși dacă cei mici sunt neascultători? Kate Middleton și Prințul William nu sunt niște părinți de coșmar și nu au nici pedepse înfricoșătoare. Se mai întâmplă ca această regulă să fie încălcată. ”Atunci, copilul cel mai nervos este extras din miezul neînțelegerii, iar unul dintre părinți vorbește cu el și îi explică unde a greșit și cum poate gestiona mai bine situația.”, a mai adăugat sursa menționată.

Kate Middleton este foarte implicată în proiecte care vizează educația timpurie și importanța acesteia. Prințesa de Wales contribuie prin numeroase fundații la cercetarea și aplicarea celor mai bune și inovative metode de creștere a copiilor mici și mari.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg