Singurul lucru pe care gravida Meghan Markle l-a schimbat deja în garderoba ei

18 octombrie, 2018
1 gettyimages 1052323368 jpg jpeg

Nu e ca şi cum nu mai încape în haine din cauza sarcinii avansate şi nici nu putem vorbi deja despre un stil evident de gravidă, însă un lucru cu siguranţă că s-a schimbat la look-ul obişnuit al Ducesei de Sussex acum, când poartă în pântece copilul Prinţului Harry.

Imediat după ce Ducii de Sussex au anunţat că urmează să devină părinţi, Meghan şi Harry au pornit în primul lor turneu regal, în Australia, iar gravida radiază pur şi simplu de fericire că va deveni mămică. Cum era şi de aşteptat după ce a fost anunţată vestea cea mare, toate privirile sunt aţintite asupra lui Markle. Cum arată, cum pare că se simte, cât de mult sau de puţin i-a crescut burtica, cum interacţionează cu copiii?

Orice mişcare, zâmbet şi cuvânt îi sunt urmărite şi analizate atât de presă, cât şi de public. Iar noi nu facem excepţie, suntem cu privirile pe viitoarea mămică regală. Şi ce am descoperit? Că sarcina începe deja să-i dea oarece bătăi de cap gravidei, care a simţit nevoia să-şi schimbe puţin look-ul obişnuit, într-una dintre cele mai recente apariţii publice ale ei. Şi ce anume a schimbat?

stanga
dreapta
2 gettyimages 1052304562 jpg jpeg
3 gettyimages 1052218640 jpg jpeg
5 fotojet 4 jpg jpeg
6 fotojet 2 jpg jpeg
7 fotojet 1 jpg jpeg
8 fotojet 3 jpg jpeg
9 fotojet 5 jpg jpeg
10 fotojet 6 jpg jpeg
11 gettyimages 1052224640 jpg jpeg
12 gettyimages 1052216414 jpg jpeg
17 fotojet 8 jpg jpeg

Încălţările! După ce s-a prezentat exemplar în faţa mulţimii, a zâmbit frumos oricui a avut să-i transmită un gând bun şi a arătat ireproşabil în tot acest timp, Meghan a renunţat la obositorii pantofi cu toc şi i-a schimbat cu nişte balerini. Da, da, balerini negri, simpli, potriviţi perfect restului ţinutei!

image

Ce-i drept n-am văzut-o prea des pe fosta actriţă hollywoodiană purtând pantofi comozi, fără toc. Am descoperit o singură imagine cu fosta actriţă americană încălţată cu sandale lipsite complet de toc. Dar asta era chiar şi înainte de-a deveni oarecum cunoscută la Hollywood, adică în perioada ei de anonimat complet. După ce a dat de o oarecare faimă, datorită rolului din serialul Suits, n-a mai coborât de pe tocurile pe care s-a cocoţat pentru a-şi crea o imagine cât mai flatantă. Şi n-o învinuieşte nimeni atât timp cât arată bine aşa!

image

Cum spuneam, atât la Hollywood, cât şi în sânul familiei regale din care face parte de anul acesta, de când i-a devenit soţie Prinţului Harry, Meghan s-a prezentat, în spaţiul public, numai pe tocuri. Şi culmea e că ea n-a renunţat la tocurile înalte nici după ce a devenit ducesă, cum a făcut Kate Middleton, cumnata sa. Soţia Prinţului William iese, cel mai adesea, din palat numai în pantofi cu toc mediu, nici vorbă de încălţări super sexy la Ducesa de Cambridge!

image

Dar iată că Meghan – în contrast evident cu Kate – preferă, la orice vizită oficială, pantofi cu toc înalt şi subţire, de ne mirăm cu toţii cum de nu se împiedică în ei şi reuşeşte să-şi menţină echilibrul. Chiar şi pe terenul de sport a purtat tocuri! Doar sarcina a reuşit să-i schimbe ducesei preferinţele. Adăugarea în garderobă a unor perechi chic de balerini nu face decât să ne demonstreze că gravida Meghan începe să pună confortul pe primul lor. De asemenea, putem trage şi concluzia că sarcina este mai avansată decât am bănuit iniţial…

image

Oricum, rămâne de văzut şi admirat care vor fi următoarele schimbări pe care soţia Prinţului Harry le va aduce ţinutelor sale de acum înainte. Având în vedere că Ducii de Sussex nu s-au temut până acum să facă lucrurile după propriul plac şi să ignore adesea protocolul regal, de-abia aşteptăm restul lunilor de sarcină ale lui Meghan, care vor veni la pachet cu o garderobă nou-nouţă, cel puţin la fel de stilată ca a cumnatei ei, Kate, care a fost până acum însărcinată de trei ori.

image


Recente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prințesa Diana cu Harry și Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prințul William și Prințul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg
Diana și William PNG
Kate și William (5) jpg