Singurul lucru pe care-l mai vrea Regele Charles de la Prințul Harry și Meghan acum, la sfârșitul vieții

20 mai, 2024

La 75 de ani, suveranul britanic se află în amurgul vieții. Și tocmai în acești ani ar trebui să fie cel mai liniștit. Însă mezinul Harry și a sa noră îi cam dau bătăi de cap.

printul charles alaturi de meghan markle si printul harry jpeg

Monarhul britanic pare că trăiește intens. Anul 2024 este cu adevărat zguduitor pentru Casa Regală a Marii Britanii. După ce a primit un diagnostic de cancer pe care l-a învins deocamdată, Charles nu pare să aibă parte de o bătrânețe liniștită.

Cele mai multe palpitații i le aduce, invariabil, Prințul Harry, mezinul său.

Dacă alături de William reușește să aibă o relație matură, ca între adulți, cu Prințul Harry e mai complicat. Cea mai recentă ”ispravă” a sa l-a cam iritat pe Regele Charles.

Potrivit experților regali, monarhul găsește cam necuvenită exuberanța regală a Ducilor de Sussex arătată în Nigeria.

Și-n timp ce Prințul Harry dă semne clare că vrea să-și repare relația cu tatăl său, se pare că Regele Charles ar vrea să-și petreacă zilele în pace.

Se spune că prințul Harry este dornic să se împace cu tatăl său, regele Charles, dar monarhul nu și-ar dori decât „pace și liniște în anii săi de amurg”.

Oamenii din interior spun că Regele va prețui întotdeauna relația cu fiul său, dar nu este interesat de nicio dramă și dorește să-și petreacă ultimii ani de viață în pace.

O persoană din interior a declarat pentru The Mirror: „Cum Harry și-a așternut, așa doarme. Eu promovez pacea interioară și dacă acest tânăr încă e-n căutare de dramă, atunci e foarte bine că Regele Charles i-a dat spațiul necesar să o facă, pentru a se dezvolta. În amurgul vieții sale, tot ce-și dorește suveranul britanic este ... pacea personală. Nu vrea să se certe. Nu caută subiect de ceartă.”

Se pare că Charles abordează politica echilibrului și îi lasă pe toți să facă tot ce poftesc. Nu este o mână de fier, nu încearcă să îi convingă de ceva, ci doar își face treaba și ia măsurile ce se impun, în funcție de faptele pe care le constată.

Drept urmare, îl tratează pe Harry mai degrabă cu indiferență. E posibil ca singurul as din mâneca Ducilor să fie cei doi copii, Archie și Lilibet. Charles este un bunic dedicat și probabil că ar șterge multe cu buretele, dacă ar putea să se apropie de micuți, care n-au fost aduși la încoronarea sa.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg