Singurul lucru pe care Lady Diana nu l-a schimbat niciodată. Imagini de colecţie

6 septembrie, 2018
HRH PRINCESS DIANA   HRH Princess of Wales jpeg

Garderoba şi-o actualiza în funcţie de gusturile personale, moda vremii şi protocolul regal. Obiceiurile, pasiunile, meseria şi, de fapt, întreaga viaţă şi le-a schimbat din secunda în care a fost zărită la braţul Prinţului Charles. Însă un singur lucru a rămas identic din adolescenţa ei până în ziua în care ne-a părăsit…

 

image

De când a intrat în familia regală britanică, adică pe durata întregii ei vieţi publice, Prinţesa Inimilor a fost cunoscută şi apreciată pentru devotamentul pe care-l avea pentru cei năpăstuiţi de soartă, fiecare apariţie a sa în lumina reflectoarelor fiind mediatizată excesiv. Însă nu numai misiunile ei caritabile ne-au atras atenţia, ci şi stilul său vestimentar şi, bineînţeles, ceva ce nu s-a demodat şi nu l-a schimbat niciodată – coafura.

1982

image

În toate imaginile cu Prinţesa Diana un lucru rămâne la fel – tunsoarea sa caracteristică. A apucat să o adopte pe vremea când era o simplă adolescentă, apoi a păstrat-o pe timpul cât Prinţul Charles a curtat-o, la nuntă şi pe tot restul vieţii ei, de altfel. Iar motivul pentru care nu şi-a schimbat niciodată coafura o să te surprindă cu siguranţă!

Coafura rezistă!

Regretata prinţesă avea un mod de a se tunde, astfel încât publicul nu observa niciodată când făcea acest lucru. Hairstilistul ei, Richard Dalton, a declarat, la un moment dat, felul în care reuşea să-i păstreze coafura intactă lui Lady Di. Acesta a spus că îi tăia părul prinţesei câte un centimetru la fiecare vreo două săptămâni, nu aştepta niciodată să crească prea mult, pentru a nu sesiza nimeni diferenţa. Dar totuşi care a fost motivul pentru care Lady Diana n-a încercat niciodată alt hairstyle?

image

Prinţesa Inimilor nu şi-a dorit ca un lucru atât de frivol precum coafura să devină subiect de presă în detrimentul muncii ei caritabile, astfel i-a cerut hairstilistului ei să facă în aşa fel încât să nu distragă niciodată atenţia presei de la lucrurile cu adevărat importante cu care voia să apară Lady Di în mass media.

Totuşi, în ultimii ei ani de viaţă, Diana a afişat o tunsoare uşor mai scurtă decât de obicei, însă trebuie să remarcaţi că stilul este acelaşi, bretonul bogat şi blond rămânând acelaşi. Numai şuviţele de pe ceafă au dispărut - slavă Domnului! - odată cu trecerea frumoasei prinţese din anii '80 în anii '90.

image

Gestul regretatei prinţese ne înduioşează cu atât mai mult cu cât le vedem pe ducesele Kate Middleton şi Meghan Markle cu coafuri diferite la fiecare apariţie în spaţiul public. Cele două membre ale familiei regale îşi poartă adesea părul strâns în coc, după care se prezintă în faţa publicului şi al presei cu pletele desfăcute sau chiar în coadă de cal (atunci când circumstanţele sportive permit acest lucru).

Meghan şi Kate abordează coafuri diferite la evenimentele la care participă

Pentru a-i admira coafura statement a lui Lady Diana, dă click pe imaginile de mai jos!Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}