Sobră, dar foarte rafinată! Îmbrăcată în costum, Regina Letizia a Spaniei a eclipsat cu apariția ei

16 februarie, 2024

Regina Spaniei a apărut miercuri la un eveniment regal alături de soțul ei, Regele Felipe! Îmbrăcată toată în negru, aceasta a afișay o siluetă de invidiat!

Regina Letizia jpg

Regina Letizia, în vârstă de 52 de ani, a afișat o ținută foarte elegantă miercuri, un eveniment regal. Ea a apărut îmbrăcat într-o jachetă neagră inedită Dries Van Noten, realizată dintr-o țesătură florală texturată, care avea un guler înalt și buzunare pe piept. Regina a purtat haine încheiată cu nasturi cu o pereche de pantaloni țigaretă din același material, care îi acopereau glezna.

Soția regelui Felipe și-a asortat look-ul cu o pereche de pantofi negri cu toc de la brand-ul Carolina Herrera și a purtat geanta Initials Insignia Black Leather Crossbody Bag de la același designer, cu accesorii aurii.

Pentru a-și completa ținuta neagră, ea a adăugat o pereche de cercei în formă de flori de iasomie, tot de Carolina Herrera. Un cercel de tip statement a fost o completare binevenită a look-ului, mai ales că cei care o urmăresc pe Letizia s-au obișnuit ca aceasta să poarte modele subtile și ample de la Gold & Roses.

Părul ei brunet a fost aranjat într-un mod elegant și drept, iar machiajul a fost cel pe care îl are de obicei, de culoare maro-roz. Ea a strălucit alături de soțul ei, Regele Felipe, în timp ce cei doi inaugurau "T2", cel de-al doilea turn al gigantului spaniol de parfumuri și modă Puig, la L´Hospitalet de Llobregat din Barcelona.

Cine este stilista Reginei Spaniei, talentul din spatele imaginii de top a Letiziei?

Eva Fernandez e stilista Reginei Letizia a Spaniei. Aceasta și soția Regelui Felipe al VI-lea s-au întâlnit din întâmplare în 2015, în timpul unei vizite la showroom-ul Muy Personal al lui Matías Rodriguez. Și s-au înțeles atât de bine încât suverana spaniolă s-a grăbit să-i ofere un job regal: cel de stilist personal.

Pentru tânăra jurnalistă care lucra la secțiunea de modă a versiunilor spaniole ale revistelor „Vogue” și „Cosmopolitan”, a fost o oportunitate pe care nu a putut să o refuze, dar pe care a înțeles-o rapid. Imediat ce s-a alăturat echipei de la Palatul Zarzuela, în același an, Eva Fernandez a dispărut de pe rețelele de socializare. Nu a existat nicio urmă de ea și aproape nicio imagine în presă: noul designer a aruncat un văl discret asupra vieții sale. 

De-a lungul anilor, absolventa de Publicitate și Design vestimentar de la Universidad San Pablo CEU și de la Institución Artística de Enseñanza (IADE) s-a împrietenit cu regina și a creat o legătură puternică. Ambele împărtășesc pasiuni comune precum sportul, nutriția și, surprinzător, muzica indie, dezvăluie cotidianul spaniol „El Mundo!”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg