Sol de pace! El e singurul care i-ar mai putea aduce împreună pe William şi Harry

28 martie, 2024

În bătălia orgoliilor, un singur prieten comun i-ar mai putea reuni pe cei doi fraţi înstrăinaţi.

Tânărul miliardar şi duce Hugh Grosvenor e în bune relaţii cu ambii fraţi de Wales. Getty Images
Tânărul miliardar şi duce Hugh Grosvenor e în bune relaţii cu ambii fraţi de Wales. Getty Images

Prinţul Harry a tot dat semne că îi pasă de familia sa şi că, la nevoie, poate lăsa totul ca să se întoarcă la Londra, lângă tatăl şi fratele său. Însă Prinţul William, care traversează acum una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa, cu tatăl suferind de cancer de prostată şi cu soţia înfruntând o altă formă de cancer, nu lasă deloc garda jos şi nu are de gând să-şi ierte fratele pentru tot stresul la care a supus întreaga Familie Regală, făcându-l răspunzător pentru ruşinea publică şi rănile provocate celor dragi.

La mijloc, însă, se află un bun prieten de-al lor şi, într-o oarecare măsură, rudă, care i-ar putea face să se întâlnească pe teren neutru, fie că vor sau nu.

E vorba despre amicul lor, Hugh Grosvenor, cel de-al șaptelea Duce de Westminster și nașul Prințului George. Recent, el a trimis invitații rudelor şi prietenilor pentru nunta sa, care va avea loc în această vară. După o lungă relaţie, Ducele de Westminster urmează să se căsătorească cu iubita sa, Olivia Henson, pe 7 iunie, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Catedrala din Chester.

Era de la sine înţeles că Hugh Grosvenor le va trimite şi celor doi fraţi invitaţii, cu atât mai mult cu cât finul său, Prințul George, ar putea avea un rol principal în timpul nunții și ar putea participa în calitate de cavaler de onoare, relatează "Daily Mail". Totuşi, în situaţia de faţă, prezența Prințului William și a Prințesei Kate, precum și a Ducelui de Sussex rămâne sub semnul întrebării.

Dacă o vor face, va fi prima dată când cei doi frați înstrăinaţi se vor întâlni de la Încoronarea tatălui lor, Regele Charles, în mai anul trecut.

"Hugh Grosvenor rămâne neutru, menținând o relație bună cu amândoi, lăsându-i pe aceștia să își rezolve drama de familie", a scris comentatorul Ephraim Hardcastle.

Ducele de Westminster a fost numit cea mai bogată persoană din Marea Britanie cu vârsta sub 35 de ani de către "Sunday Times", în timp ce în lista celor mai bogați oameni din Marea Britanie pentru 2023 a fost, de asemenea, pe locul 11 în topul celor mai bogați oameni din Marea Britanie.

FOTO: Profimedia, Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg