Sondaj! Top 10 cele mai elegante prinţese din lume

18 august, 2015
Kate Middleton jpeg

Surpriză într-un sondaj realizat de revista britanică Hello!, în care 30.000 de respondenţi le-au ales pe cel mai bine îmbrăcate prinţese ale lumii.

Spunem surpriz─â deoarece cea aleas─â regina stilului nu este Ducesa de Cambridge, a┼ča cum ne-am fi a┼čteptat cu to┼úii, ci Prin┼úesa Mary a Danemarcei, ├«n v├órst─â de 43 de ani, so┼úia prin┼úului mo┼čtenitor Frederic.

Pe locul doi în acest sondaj al eleganţei regale s-a clasat Regina Maxima a Olandei, în vârstă de 44 de ani.

image

Este interesant că cele două nume sunt plasate deasupra unora mai populare, precum Kate Middleton, Prinţesa Charlene de Monaco sau Regina Letizia, unanim recunoscute de criticii de modă drept unele dintre cele mai bine îmbrăcate femei din lume.

image

Ei bine, Kate Middleton s-a clasat doar pe locul trei ├«n acest top, iar pe patru a fost votat─â Regina Letizia a Spaniei (care, dup─â p─ârerea noastr─â, merita locul frunta┼č).

image image

Sophie, Contes─â de Wessex, de 50 de ani, so┼úia Prin┼úului Edward, a ob┼úinut locul al cincilea, ├«n timp ce pe ┼čase s-a clasat Regina Rania a Iordaniei.

image

Prin┼úesa Charlene de Monaco, so┼úia lui Albert, a fost retrogradat─â pe locul ┼čapte, loc nemeritat, spunem noi, ├«n timp ce opt ┼či nou─â le-au revenit prin┼úeselor suedeze Madeleine ┼či Victoria.

image image image

Pe ultimul loc s-a clasat prinţesa norvegiană, în vârstă de 41 de ani.

image

Foto: Getty Images