Atât de îndurerată! Nora preferată a Reginei era și confidenta suveranei. Sophie Wessex, dărâmată de situație

13 septembrie, 2022
Sophie Wessex, dărâmată de situație jpg

O relație foarte apropiată exista între fostul monarh și Contesa de Wessex. Sophie este soția fiului cel mic al suveranei, Edward, dar și mama nepoatei adorate de Prințul Philip, Lady Louise, căreia i-a insuflat dragostea imensă pentru cai.

Sophie Wessex, dărâmată de situație (8) jpg

Soția mezinului Reginei Elisabeta a fost mereu apropiată de suverană, iar legătura lor a devenit și mai profundă după moartea Prințului Philip, când Sophie a devenit confidenta apropiată a Elisabetei.

Acum, Contesa și familia sa sunt devastați de durere și privesc neputincioși la munții de flori aduse în onoarea celei mai longevive regine a Marii Britanii.

Sophie Wessex a fost văzută ghemuită și aproape în lacrimi în fața Castelului Balmoral, reședința regală din Scoția unde Elisabeta a II-a a murit.

Contesa pare împietrită de durere și a fost surprinsă de fotoreporteri în mai multe ipostaze emoționante.

În timp ce în Anglia sâmbătă fiii Regelui și soțiile lor se întâlneau cu britanicii în memoria Reginei, ceilalți trei copii ai Elisabetei și familiile acestora își plângeau mama și bunica la Crathie Kirk, în Scoția.

Când au ajuns la porțile Castelului Balmoral, au urmat scene emoționante. Sophie a strâns mâna fiicei sale, Lady Louise Windsor, în timp ce treceau pe lângă cei care se adunaseră la moșie.

Apoi a fost văzută cu ochii roșii în timp ce s-a ghemuit pentru a citi mesajele lăsate. Vizibil afectată, și-a sprijinit capul cu ajutorul mâini.

Celelalte nepoate ale Reginei, Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie și Zara Tindall au fost, de asemenea, emoționate până la lacrimi în timp ce se îndreptau de la biserică la Castel.

Alături de ele au fost și Prințul Andrew, Prințul Edward, Peter Phillips, Prințesa Anne și soțul ei, Sir Timothy Laurence.

Ieri, sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei a ajuns la Edinburgh, la Catedrala Saint Giails. Este pentru prima dată în mai bine de jumătate de mileniu când în Scoția au loc funeralii regale. Luni seară, regele Regele Charles al III-lea și frații săi au participat la un priveghi. Astăzi, sicriul Reginei Elisabeta a II-a va fi dus la Londra, la bordul unui avion al forțelor aeriene regale.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg