Sora lui Meghan Markle, la cuţite cu Prinţul Harry: ”Meghan a avut dintotdeauna o familie”

28 decembrie, 2017
Meghan Markle Prince Harry Samantha jpeg

Nici bine n-a intrat în familia regală, că Meghan Markle produce un scandal monstruos la Palat. După ce a luat masa cu Regina Elisabeta, de Crăciun, încălcându-se de dragul ei o tradiţie veche de sute de ani, Meghan se află acum între noua ei familie şi vechea ei familie, care, se pare, au ajuns la cuţite.

Meghan a petrecut Crăciunul alături de familia regală

Imediat după ce au petrecut împreună la Norfolk, Prinţul Harry a dat un interviu, în cadrul unei emisiuni la radio, despre cum s-au petrecut lucrurile şi cât de bine s-a acomodat logodnica sa în sânul familiei lui. Din păcate, Harry a fost neglijent în exprimare, lăsând să se înţeleagă că Meghan n-a avut, până acum, parte de sărbători petrecute în familie sau chiar de o familie aşa unită. ”E familia pe care n-a avut-o niciodată”, a putut fi auzit Prinţul Harry în acea înregistrare.

Harry a făcut o declaraţie care a supărat familia lui Meghan

Această declaraţie a ajuns şi la urechile surorii mai mari ale lui Meghan, Samantha, care a ţinut să ofere şi ea un punct de vedere în legătură cu această declaraţie a Prinţului Harry. Samantha a postat pe Twitter un mesaj explicit, în care a precizat că şi familia lor, deşi tatăl lui Meghan a divorţat de mama sa pentru o altă femeie, este una unită. ”De fapt, ea are o familie unită, care a fost mereu acolo pentru ea. Lucrurile au fost normale în familia noastră, chiar şi atunci când tata şi Doria au divorţat, am făcut în aşa fel încât ea să creadă că are două case. Ea nu era înstrăinată de noi, ci doar foarte ocupată. (...) Familia lui Meghan este completată de sora ei, de frate, de mătuşi, unchi, verişori, şi cel care ne uneşte – minunatul nostru tată. Ea a avut dintotdeauna familie. Căsătorindu-se nu face altceva decât să-şi extindă familia.”, au fost declaraţiile Samanthei, sora vitregă a lui Meghan Markle.

Samantha Markle a ţinut să-l contrazică pe Prinţul Harry

Amintim că mama lui Meghan, Doria Ragland, a divorţat de tatăl acesteia, Thomas Markle Sr., în 1987. Până acum, Prinţul Harry a cunoscut-o doar pe mama logodnicei sale, nu şi pe tatăl acesteia, care duce o viaţă retrasă într-un complex rezidenţial. Samantha, sora vitregă a lui Meghan, nu este privită cu ochi buni de către familia regală. Aceasta a fost prima voce din partea familiei lui Meghan care a vorbit despre uniunea cu Prinţul Harry, anunţând că va scoate chiar şi o carte despre viaţa surorii sale mai mici cu 17 ani. Ceilalţi au păstrat tăcerea, la rugămintea actriţei.

Doria Radland, mama lui Meghan. Doria are o relaţie bună cu Prinţul HarryRecente pe Ok! Magazine

Camilla Parker Bowles  Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk  profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică sursa  GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg
regina letizia rochie (1) jpg
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg
Prințul Harry  Profimedia jpg
Prințesa Diana si casa parinteasca  GettyImages jpg
Printesa Anne, pe platourile de filmare ITV ale serialului Coronation Street  ITV (6) jpg
Printesa Kako a Japoniei  profimedia 0763131873 jpg
Lady Kitty colaj jpg
prințul Harry și Meghan Markle sursa  Profimedia jpg
Regele Charles si Regina Camilla  GettyImages 960252960 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, 21 martie 2023, Getty (3) jpg