Sora lui Meghan Markle, la cuțite cu Prințul Harry: ”Meghan a avut dintotdeauna o familie”

Nici bine n-a intrat în familia regală, că Meghan Markle produce un scandal monstruos la Palat. După ce a luat masa cu Regina Elisabeta, de Crăciun, încălcându-se de dragul ei o tradiție veche de sute de ani, Meghan se află acum între noua ei familie și vechea ei familie, care, se pare, au ajuns la cuțite.

Meghan a petrecut Crăciunul alături de familia regală

Imediat după ce au petrecut împreună la Norfolk, Prințul Harry a dat un interviu, în cadrul unei emisiuni la radio, despre cum s-au petrecut lucrurile și cât de bine s-a acomodat logodnica sa în sânul familiei lui. Din păcate, Harry a fost neglijent în exprimare, lăsând să se înțeleagă că Meghan n-a avut, până acum, parte de sărbători petrecute în familie sau chiar de o familie așa unită. ”E familia pe care n-a avut-o niciodată”, a putut fi auzit Prințul Harry în acea înregistrare.

Harry a făcut o declarație care a supărat familia lui Meghan

Această declarație a ajuns și la urechile surorii mai mari ale lui Meghan, Samantha, care a ținut să ofere și ea un punct de vedere în legătură cu această declarație a Prințului Harry. Samantha a postat pe Twitter un mesaj explicit, în care a precizat că și familia lor, deși tatăl lui Meghan a divorțat de mama sa pentru o altă femeie, este una unită. ”De fapt, ea are o familie unită, care a fost mereu acolo pentru ea. Lucrurile au fost normale în familia noastră, chiar și atunci când tata și Doria au divorțat, am făcut în așa fel încât ea să creadă că are două case. Ea nu era înstrăinată de noi, ci doar foarte ocupată. (…) Familia lui Meghan este completată de sora ei, de frate, de mătuși, unchi, verișori, și cel care ne unește – minunatul nostru tată. Ea a avut dintotdeauna familie. Căsătorindu-se nu face altceva decât să-și extindă familia.”, au fost declarațiile Samanthei, sora vitregă a lui Meghan Markle.

Samantha Markle a ținut să-l contrazică pe Prințul Harry

Amintim că mama lui Meghan, Doria Ragland, a divorțat de tatăl acesteia, Thomas Markle Sr., în 1987. Până acum, Prințul Harry a cunoscut-o doar pe mama logodnicei sale, nu și pe tatăl acesteia, care duce o viață retrasă într-un complex rezidențial. Samantha, sora vitregă a lui Meghan, nu este privită cu ochi buni de către familia regală. Aceasta a fost prima voce din partea familiei lui Meghan care a vorbit despre uniunea cu Prințul Harry, anunțând că va scoate chiar și o carte despre viața surorii sale mai mici cu 17 ani. Ceilalți au păstrat tăcerea, la rugămintea actriței.

Doria Radland, mama lui Meghan. Doria are o relație bună cu Prințul Harry
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA