Sora Prințesei Kate nu scapă la amandine niciodată! Ce regim draconic urmează Pippa pentru a fi top fit

23 august, 2024

Surorile Middleton au fost mereu admirate pentru siluetele lor fine, dar tonifiate, cu musculatură vizibilă. Iar acest lucru nu se datorează doar geneticii, ci și regimului de viață foarte responsabil.

FotoJet Pippa (1) jpg

Pippa este ”unul dintre oamenii de bază” ai clanului Middleton. Cea care i-a fost alături Prințesei de Wales în aceste ultime foarte grele și inedite luni pe care le-a traversat, diagnosticată cu cancer și în refacere după o operație abdominală majoră.

Presa a remarcat întotdeauna, încă de la nunta lui Kate, cât de slim fit este Pippa.

Pippa la nunta lui Kate PNG

Imaginile cu ea în rochie albă s-au viralizat, la vremea respectivă, în presă. Pe atunci nu aveam rețelele de socializare, pentru a despica firul în patru.

Ei bine, să știți că nu e vorba doar de genetică. Atât Pippa, cât și Prințesa de Wales sunt foarte atente la ce mănâncă. Și nu doar atât. Femeile din familia Middleton au pus sportul la rang de cinste, iar asta se vede: atât cele două surori, Pippa și Kate, cât și Carole Middleton, mama lor, arată mult mai tinere decât vârsta din buletin. Căci sunt foarte atente la stilul lor de viață, care trebuie să fie obligatoriu activ.

Pippa Middleton, Profimedia (2) (1) jpg

Pippa, întocmai ca Prințesa Kate, are o talie impresionant de subțire, chiar dacă este mamă a trei copii, la fel ca sora sa!

Pippa Middleton, Profimedia (1) jpg

Mama cea ultra-fit este o împătimită a mișcării. Face fitness, aleargă regulat prin centrul Londrei, merge la clase de aerobic și face antrenamente intense pe bicicletă.

Nu demult, a dezvăluit revistei Waitrose Magazine că își alternează antrenamentele. Fie merge la pas alert, fie aleargă, fie execută exerciții de forță, face intervale, alternează cardio cu forță, tot timpul este ceva diferit, ca mușchii să fie mereu solicitați. Este vizibil, dacă ne uităm la ce corp a etalat pe plajă, de-a lungul timpului.

În ceea ce privește dieta, Pippa stă departe de zahăr. Face tot posibilul ca mâncarea sa să conțină macronutrienți. La micul dejun, consumă avocado, semințe, pâine integrală, ouă, afine și chiar ovăz.

Pippa a spus că dieta ei se bazează pe alimente care îi aduc energie și nutrienți. „Încerc să mănânc cereale integrale, carbohidrați complecși și trei mese pe zi”, a spus ea. „Îmi măresc și porțiile în funcție de nivelul meu de antrenament, cu mult orez brun, linte, quinoa și cartofi dulci, iar la micul dejun, terci și pâine prăjită de secară”, a mărturisit sora viitoarei regine britanice publicației HELLO!.

Ea a mai spus: „Nu am ținut Dukan, Atkins și nu fac sală obsesiv, dar cred că trebuie să am alegeri sănătoase, să mențin carbohidrații rafinați, cum ar fi pâinea albă și pastele la un nivel minim, și să am porții de bun simț, rezonabile.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG