Sora vitregă nu reușește s-o îngenuncheze pe Meghan Markle. Încă o victorie triumfătoare a Ducesei

31 martie, 2023
Meghan Markle, Getty (5) jpg

Meghan Markle a câștigat procesul de defăimare intentat de sora sa vitregă, Samantha. Judecătorul din Florida a stabilit că nu există argumente reale care s-o incrimineze pe Ducesa de Sussex.

Încet, încet, se adeveresc spusele lui Meghan Markle din documentarul Netflix ”Harry și Meghan”. Acolo, Ducii de Sussex au detaliat reaua credință arătată de sora vitregă a Ducesei, invidia, gelozia sa.

Dacă în primă fază poate că păreau victimizări, iată că și instanța americană decide același lucru.

Nu există argumente solide împotriva soției Prințului Harry. Judecătorul a decis că concluziile reclamantei sunt pure speculații, care nu pot fi probate. Aceasta i-a intentat lui Meghan Markle un proces de defăimare. Ducesa a fost acuzată de ruda sa că ar fi distribuit minciuni răutăcioase în timpul interviului exploziv acordat realizatoarei Oprah în 2021.

Joi, judecătorul din Florida a respins acuzațiile drept nefondate. Afirmațiile lui Meghan Markle sunt catalogate drept opinii ce nu pot fi dovedite ca fiind false, așa cum susține Samantha.

Meghan Markle are o relație extrem de proastă cu tatăl său și cu sora vitregă.

În „Harry & Meghan”, documentarul lansat în decembrie 2022, ducele și ducesa de Sussex au vorbit sincer despre relația lor înstrăinată atât cu Thomas, în vârstă de 78 de ani, cât și cu Samantha.

Thomas Markle evită să vadă documentarul fiicei sale, Meghan Markle, și a soțului ei, Prințul Harry, potrivit celeilalte fiice a lui, Samantha Markle.

Samantha, în vârstă de 58 de ani, a mai spus pentru presă că nu crede că Thomas – care se recuperează după un accident vascular cerebral, pe care l-a suferit la începutul anului trecut – ar vrea chiar să vizioneze serialul, deoarece drama familiei regale i-a dăunat sănătății.

Pe măsură ce Meghan, în vârstă de 41 de ani, a cunoscut faima regală, autoarea și-a acuzat sora că a mințit în legătură cu relația lor.

„Samantha Markle susține că ea și Meghan au avut o relație strânsă până în 2018 și că mass-media a fabricat citate care i-au fost atribuite”, se arată într-o declarație care apare în documentar.

Meghan a contracarat imediat spusele Samanthai.

„Sora mea vitregă, pe care nu o văzusem de mai bine de un deceniu – și atunci doar o zi și jumătate – era dintr-o dată peste tot”, a spus fosta actriță din „Suits”.

„Nu-ți cunosc al doilea nume. Nu știu când e ziua ta. Le spui acestor oameni că m-ai crescut”, a adăugat ea.

Pe de altă parte, relația lui Meghan cu tatăl ei a început să se strice pe măsură ce nunta ei cu Harry, 38 de ani, se apropia.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg