Soția fratelui Prințesei Diana, Lady Karen Spencer, mesaj sfâșietor după pierderea devastatoare

6 iunie, 2024

Fratele mai mic al Prințesei Diana, Charles Spencer, s-a căsătorit cu antreprenoarea în 2011 și au împreună o fetiță.

Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg

Soția lui Charles Spencer, Lady Karen Spencer, a folosit luni rețelele de socializare pentru a împărtăși vești despre o pierdere sfâșietoare a familiei.

Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg

Antreprenoarea în vârstă de 51 de ani a anunțat decesul iubitului ei tată, socrul lui Charles Spencer, care suferea de boala Alzheimer.

În ciuda impactului devastator al pierderii ei, postarea a păstrat o notă pozitivă, căci Lady Karen Spencer s-a străduit să evidențieze laturile pozitive și mai ales calitățile răposatului. Contesa a împărtășit lucrurile preferate despre tatăl ei.

„Tatăl meu a murit astăzi după o lungă luptă cu Alzheimer”, a început ea. „M-am bucurat că am putut să fiu acolo pentru a-mi susține mama și fratele, care au făcut cea mai mare parte a sarcinilor grele în îngrijirea lui aici, pe insula Vancouver.”, a anunțat soția fratelui Prințesei Diana.

„Nu pot să uit toate cadourile minunate pe care mi le-a dat ca tată. Copiii învață prin exemplu și am avut privilegiul să fiu copilul lui și să învăț despre lume prin lentilele oferite de el.”

Karen a continuat să explice ce bărbat pozitiv a fost tatăl ei și cât de recunoscătoare a fost să învețe de la el lucruri cu adevărat importante. Și-a iubit tatăl și l-a apreciat pentru tot ce i-a oferit. Caruselul foto a început cu o imagine de la nunta părinților săi, în urmă cu 55 de ani.

"În primul rând, a fost o persoană atât de fericită. Avea întotdeauna un zâmbet larg pe buze și a apreciat cu adevărat cele mai simple lucruri și frumusețea naturală din jurul nostru. A fost mereu fascinat de frumusețea naturală de care era înconjurat.” Lucru care a inspirat-o și pe ea, ca fiică. Lady Karen Spencer obișnuiește să posteze imagini cu natura de pe domeniul superb Spencer.

Ea a continuat: „Al doilea lucru este integritatea lui impecabilă. A fost fidel cuvântului său, nu a mințit niciodată. Nu a vorbit niciodată rău despre oameni și când alții îl vorbeau, găsea mereu o perspectivă pozitivă. Am noroc să fi avut un așa exemplu masculin! Odihnește-te în pace, tată.”, a încheiat Lady Karen Spencer mesajul dureros, însoțit de trei fotografii de familie emoționante.

Lady Karen locuiește la Althorp House din Northamptonshire, proprietatea familiei soțului ei Charles.

Cuplul s-a căsătorit în 2011, la patru luni după ce Contele Charles a cerut-o în căsătorie. Cei doi au împreună o fiică biologică, pe Lady Charlotte Diana Spencer, care s-a născut în 2012.

Fondatoarea organizației caritabile Whole Child, Karen, este și mama lui Emma și Kate, două fiice provenite din căsătoria anterioară cu Mark Gordon, care a durat din 1997 până în 2003.

Charles are și el copii, din mariajul anterior cu Victoria Aitkin: Lady Kitty Spencer, gemenele celebre Eliza și Amelia Spencer și Louis Spencer, vicontele de Althorp. Charles este, de asemenea, tatăl lui Edmund și Lara, doi copii făcuți cu a doua sa soție Caroline Freud.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla cu diademă, GettyImages (4) jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco GettyImages 2162706103 jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg