Soția fratelui Prințesei Diana, Lady Karen Spencer, mesaj sfâșietor după pierderea devastatoare

6 iunie, 2024

Fratele mai mic al Prințesei Diana, Charles Spencer, s-a căsătorit cu antreprenoarea în 2011 și au împreună o fetiță.

Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg

Soția lui Charles Spencer, Lady Karen Spencer, a folosit luni rețelele de socializare pentru a împărtăși vești despre o pierdere sfâșietoare a familiei.

Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg

Antreprenoarea în vârstă de 51 de ani a anunțat decesul iubitului ei tată, socrul lui Charles Spencer, care suferea de boala Alzheimer.

În ciuda impactului devastator al pierderii ei, postarea a păstrat o notă pozitivă, căci Lady Karen Spencer s-a străduit să evidențieze laturile pozitive și mai ales calitățile răposatului. Contesa a împărtășit lucrurile preferate despre tatăl ei.

„Tatăl meu a murit astăzi după o lungă luptă cu Alzheimer”, a început ea. „M-am bucurat că am putut să fiu acolo pentru a-mi susține mama și fratele, care au făcut cea mai mare parte a sarcinilor grele în îngrijirea lui aici, pe insula Vancouver.”, a anunțat soția fratelui Prințesei Diana.

„Nu pot să uit toate cadourile minunate pe care mi le-a dat ca tată. Copiii învață prin exemplu și am avut privilegiul să fiu copilul lui și să învăț despre lume prin lentilele oferite de el.”

Karen a continuat să explice ce bărbat pozitiv a fost tatăl ei și cât de recunoscătoare a fost să învețe de la el lucruri cu adevărat importante. Și-a iubit tatăl și l-a apreciat pentru tot ce i-a oferit. Caruselul foto a început cu o imagine de la nunta părinților săi, în urmă cu 55 de ani.

"În primul rând, a fost o persoană atât de fericită. Avea întotdeauna un zâmbet larg pe buze și a apreciat cu adevărat cele mai simple lucruri și frumusețea naturală din jurul nostru. A fost mereu fascinat de frumusețea naturală de care era înconjurat.” Lucru care a inspirat-o și pe ea, ca fiică. Lady Karen Spencer obișnuiește să posteze imagini cu natura de pe domeniul superb Spencer.

Ea a continuat: „Al doilea lucru este integritatea lui impecabilă. A fost fidel cuvântului său, nu a mințit niciodată. Nu a vorbit niciodată rău despre oameni și când alții îl vorbeau, găsea mereu o perspectivă pozitivă. Am noroc să fi avut un așa exemplu masculin! Odihnește-te în pace, tată.”, a încheiat Lady Karen Spencer mesajul dureros, însoțit de trei fotografii de familie emoționante.

Lady Karen locuiește la Althorp House din Northamptonshire, proprietatea familiei soțului ei Charles.

Cuplul s-a căsătorit în 2011, la patru luni după ce Contele Charles a cerut-o în căsătorie. Cei doi au împreună o fiică biologică, pe Lady Charlotte Diana Spencer, care s-a născut în 2012.

Fondatoarea organizației caritabile Whole Child, Karen, este și mama lui Emma și Kate, două fiice provenite din căsătoria anterioară cu Mark Gordon, care a durat din 1997 până în 2003.

Charles are și el copii, din mariajul anterior cu Victoria Aitkin: Lady Kitty Spencer, gemenele celebre Eliza și Amelia Spencer și Louis Spencer, vicontele de Althorp. Charles este, de asemenea, tatăl lui Edmund și Lara, doi copii făcuți cu a doua sa soție Caroline Freud.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza   Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia   GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate   Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica   Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb   GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg
Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg