Soțul Prințesei Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi, dezvăluire rară despre viața lui! Are propria afacere

23 octombrie, 2024

Edoardo Mapelli Mozzi, care e soțul Prințesei Beatrice și ginerele Prințul Andrew, a împărtășit detalii rare despre viața sa privată și profesională.

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg

Echilibrul dintre viața profesională și cea privată a soțului Prințesei Beatrice este la fel de greu pentru el ca pentru restul lumii, Edoardo Mapelli Mozzi împărtășind o perspectivă rară asupra vieții sale personale și profesionale.

În vârstă de 40 de ani, Edoardo Mapelli Mozzi s-a căsătorit cu Prințesa Beatrice, în vârstă de 36 de ani, în 2020, însă acum a explicat că munca sa de dezvoltator imobiliar îl ține adesea departe de soția și copiii săi.

Într-un interviu acordat Financial Times, el a afirmat că este „întotdeauna pe fugă”. El și-a lansat afacerea imobiliară, Banda, în 2007, când avea doar 23 de ani. Compania se descrie ca fiind „o practică imobiliară multidisciplinară, care acoperă căutarea și achiziționarea de proprietăți, dezvoltarea, managementul proiectelor, arhitectura și designul interior”, la nivel global. Pe lângă prezența sa în Londra, Banda operează și în India, Italia și America.

De asemenea, antreprenorul participă adesea la licitații și călătorii de aprovizionare cu antichități în afara Regatului Unit, cum ar fi Belgia și Franța. Edoardo Mapelli Mozzi a lucrat în domeniul construcțiilor înainte ca afacerea sa să prospere. El a explicat: „Prețul terenurilor a crescut în fiecare an, planificarea a durat ani de zile, iar costurile de construcție au crescut.”

Povestea de iubire dintre Edoardo Mapelli Mozzi și Prințesa Beatrice

Edoardo Mapelli Mozzi și Prințesa Beatrice o au împreună pe Sienna, fetița lor în vârstă de 3 ani, și pe Christopher Woolf, cunoscut drept „Wolfie”, în vârstă de 8 ani, fiul lui Edo dintr-o relație anterioară. Wolfie a ieșit în public alături de tatăl și mama sa vitregă la Sandringham în decembrie 2022.

Pe 1 octombrie, Palatul Buckingham a anunțat că Prințesa Beatrice așteaptă un copil, care va veni pe lume la începutul primăverii 2025. Băiețelul sau fetița va fi al 11-lea în linia de succesiune la tronul britanic atunci când se va naște, după sora lui Sienna.

În timp ce Prințesa Beatrice este numită Alteța Sa Regală, copiii ei moștenesc titlurile de la tatăl lor. Edoardo are origini italiene și este conte, ceea ce înseamnă că moștenitorii lui au titlul de conți sau „nobile donna”.

Tatăl lui Edoardo, contele Alessandro Mapelli Mozzi, a declarat într-un interviu pentru MailOnline: „Edoardo este singurul descendent de sex masculin care duce numele familiei mai departe. El este conte - soția lui va fi automat contesă și oricare dintre copiii lor va fi conte sau nobile donna”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg