Soțul Reginei Elisabeta a II-a, probleme de sănătate. Și-a anulat apariția la un eveniment public!

Prințul Philip a fost nevoit să anuleze participarea la un eveniment public din cauza stării sale de sănătate precare. Soțul Reginei Elisabeta a II-a, care s-a retras anul trecut din viața publică, trebuia să fie prezent la o ceremonie militară la Castelul Windsor, luni.

Prințul Philip și-a anulat participarea la un eveniment recent

Potrivit unor surse oficiale de la Palat, Prințul Philip (96) a acuzat stări de rău și a preferat să anuleze participarea sa la o ceremonie militară în care urma să-și paseze titlul de ”Colonel al Gărzii Grenadier” fiului său, Prințului Andrew. Regina Elisabeta a preluat, însă, sarcina și a dus-o la bun sfârșit.

Cât despre starea de sănătate actuală a Prințului Philip, s-a anunțat că aceasta este stabilă și că a fost vorba doar de o problemă minoră. Ultima îndatorire regală a acestuia a avut loc în august 2017. De atunci, Prințul Philip a apărut rar în public, fiind prezent doar la evenimentele de familie. Ne așteptăm să-l vedem atât la nunta nepotului său, Prințul Harry (19 mai), cât și la Trooping the Colour (9 iunie).

Prințul Andrew a preluat funcția de la tatăl său

Prințul Philip a fost colonelul Gărzii Grenadier din 1975 până în prezent. Înainte de el, Regina Elisabeta a II-a, pe atunci Prințesa Elizabeth, a avut această funcție, încă de la vârsta de 16 ani.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA