Spaniolilor le place în Emirate! Cine e cealaltă rudă a lui Juan Carlos mutată la Abu Dhabi

18 iunie, 2024

Nu doar Regelui Juan Carlos îi place în Emiratele Arabe Unite! După el, un alt membru al monarhiei spaniole a ajuns la Abu Dhabi.

Juan Carlos, cu infantele Cristina și Elena, și nepoții Froilan, Federica și Valentin. Getty Images
Juan Carlos, cu infantele Cristina și Elena, și nepoții Froilan, Federica și Valentin. Getty Images

A fost un mare scandal în Spania legat de abuzul de putere și de frauda fiscală de la Palatul Zarzuela care au condus la abdicarea forțată a Regelui Juan Carlos și la autoexilarea sa în Emiratele Arabe Unite. Însă, suveranul emerit a reușit să-și construiască un trai chiar de invidiat la Abu Dhabi, ajutat de amicii săi afaceriști arabi. Și, în timpul vizitelor primite, l-a influențat și pe unul dintre nepoții săi să-i urmeze exemplul și să se mute în „țara emirilor”.

E vorba despre mult iubitul său nepot Froilan (25), fiul fetei sale, Infanta Elena (60), cu Jaime Marichalar - și deci nepot al Regelui Felipe. Unul care îi seamănă chiar mai mult poate decât ar fi vrut, nu doar fizic, ci și temperamental. Căci, la fel ca bunicul său, Froilan a fost protagonistul mai multor scandaluri în Spania și, în urmă cu un an, a decis să se mute și el la Abu Dhabi, la recomandarea mamei sale.

De atunci, vizitele lui în Spania au fost constante, unde se zvonește că ar fi cu diferite fete - deși el neagă totul pentru moment. În orice caz, fratele Victoriei Federica (23) este total legat de viața pe care bunicul său, Regele emerit Juan Carlos (86), continuă să o ducă în țara arabă. Și asta pentru că Froilan și-a găsit și un post acolo în cadrul Abu Dhabi National Oil Company, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume. Ba chiar nepotul Reginei Sofia și al Regelui Juan Carlos a făcut chiar o figură frumoasă la summitul COP28 privind clima, care a avut loc la Dubai la sfârșitul anului trecut.

În același timp, el dorește să urmeze și un curs postuniversitar pentru a-și completa pregătirea și este atras înapoi în Spania și de relațiile sale amoroase. Recent, el a fost văzut la o coridă de tauri din Las Ventas însoțit de Belen Perea, o cunoscută influenceriță care i-a fost colegă la internatul Sigüenza din Guadalajara. Însă Froilan nu se grăbește să o declare iubita sa oficială, fiind văzut și în compania altor fete și nefiind sigur că vrea să lase traiul bun din Abu Dhabi de dragul unei relații.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Printesa Kate jpeg
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg