”Sper să-i așeze în... Islanda!” Prințul Harry și Meghan nu vor avea o primire călduroasă la încoronare

13 martie, 2023
The Sussex jpg

Ducii de Sussex, invitați, dar puși la colț! Membrii regali vor să-i ignore pe Prințul Harry și pe Meghan Markle la încoronare: ”Sper să-i așeze în... Islanda!”

Odată cu răzbunarea mediatică a Prințului Harry, poziția sa în Marea Britanie s-a clătinat serios. Membrii activi de vază ai familiei regale britanice nici nu se obosesc să le facă vreun reproș public, însă Ducii de Sussex vor primi o lecție usturătoare, acolo unde-i doare cel mai tare: vor fi ignorați.

Că le place unora sau că nu, Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați la încoronarea din 6 mai, un eveniment istoric la care nu se cădea să lipsească chiar mezinul Regelui. Charles al III-lea probabil că și-a dorit mult familia reunită, chiar dacă emoțional este dezbinată. Căci monarhul a învățat de la regretata sa mamă, Regina Elisabeta a II-a, că hainele nu se spală în public. Iar Casa regală ține enorm la eticheta sa.

Așadar, chiar și după ce-au rămas fără casă în Marea Britanie, Ducii de Sussex au fost convinși să participe la încoronare, după ce copiii lor au primit, în sfârșit, titlurile mult dorite: acelea de Prinț și Prințesă.

Cu toate acestea, potrivit surselor din interiorul Palatului, membrii regali au de gând să fie cât se poate de distanți de ”fiul rătăcitor” și de a sa soție.

Evident, Ducii de Sussex nu vor avea loc nici de data asta în balconul regal, iar foarte mulți membri regali nu doresc să socializeze cu cuplul care a declanșat o adevărată criză de imagine în sânul familiei regale britanice.

Potrivit tabloidului DailyMail, un apropiat al familiei a declarat: ”Multe rude vor să îi ignore. Cineva mi-a și spus: ”Sper să fie așezați în ... Islanda.” Este de înțeles faptul că vor fi prezenți, însă nimeni nu are de gând să fie prea prietenos cu ei.”

În timpul vizitei lor, cuplu va sta la Frogmore Cottage, reședința care le-a fost recent luată înapoi, după ce Regina Elisabeta le-o făcuse cadou de nuntă.

În plus, prezența lor pare că deja creează nervozitate în rândul regalilor, iar cei doi vor fi clar condimentul evenimentului istoric de peste două luni.

Foto: Getty/ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg