Sportiva Kate Middleton! Prințesa de Wales este regina rugby-ului

8 iunie, 2023

Echipată corespunzător și cu părul strâns în coadă, Prințesa de Wales a făcut spectacol cu jocul său de rugby impecabil. Ca de fiecare dată, Kate Middleton îmbină utilul cu plăcutul și-și duce misiunea la capăt însoțită de exemplul personal.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg

Prințesa de Wales a renunțat ieri la tocuri și s-a echipat pentru un joc corect de rugby pe terenul de rugby din Maidenhead, Anglia. Și a făcut dovada că este regina rugby-ului!

Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (5) jpg

Multi-tasking Kate!

Prințesa de Wales a participat ieri la o altă întâlnire menită să promoveze campania sa dedicată importanței educației timpurii. Și o știm deja, Kate Middleton nu stă pe gânduri când e vorba să facă spectacol, ci doar își suflecă mânecile și intră în teren.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (7) jpg

Nu este prima oară când o vedem etalându-și talentele sportive. Prințesa Catherine a jucat și tenis, și fotbal, am văzut-o escaladând, mergând cu bicicleta, schiind, practicând alpinism, tir cu arcul, tăind lemne și chiar participând la acțiuni militare. Este o viitoare regină completă, care știe că exemplul personal este cel mai valoros.

Pe bună dreptate că a devenit favorita britanicilor. Prințesa de Wales ne dă senzația că nu este nimic de la care s-ar da înapoi. E drept, o ajută constituția atletică și faptul că face sport constant, așa cum a învățat de mică, din propria sa familie.

Kate Middleton a impresionat la rugby, îmbrăcată sport, în tricou bleu, pantaloni sport bleumarin, pantofi sport albi Lululemon (care costă 120 de Euro) și părul prins într-o coadă de cal șic. Este posibil ca toate articolele pe care Kate Middleton alege să le poarte să se epuizeze a doua zi rapid din toate stocurile.

Prințesa Kate s-a dezlănțuit pe teren și nicio clipă nu a părut depășită de situație. Ca să folosim o formulă sportivă, Prințesa de Wales a dat totul pe teren și s-a bucurat de meci.

Kate Middleton nu a uitat însă scopul vizitei la Maidenhead Rugby Club și le-a vorbit oamenilor despre sănătatea mintală, paternitate și importanța primilor cinci ani de viață.

În tot iureșul sportiv, superba Prințesă de Wales nu a renunțat însă să poarte emblematicul inel de logodnă cu safir, ce a aparținut Prințesei Diana.

Federațiile de fotbal și rugby britanice se află sub patronajul Prințesei de Wales.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei   Casa Regala belgiana (1) jpg