Sportiva Kate Middleton! Prințesa de Wales este regina rugby-ului

8 iunie, 2023

Echipată corespunzător și cu părul strâns în coadă, Prințesa de Wales a făcut spectacol cu jocul său de rugby impecabil. Ca de fiecare dată, Kate Middleton îmbină utilul cu plăcutul și-și duce misiunea la capăt însoțită de exemplul personal.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg

Prințesa de Wales a renunțat ieri la tocuri și s-a echipat pentru un joc corect de rugby pe terenul de rugby din Maidenhead, Anglia. Și a făcut dovada că este regina rugby-ului!

Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (5) jpg

Multi-tasking Kate!

Prințesa de Wales a participat ieri la o altă întâlnire menită să promoveze campania sa dedicată importanței educației timpurii. Și o știm deja, Kate Middleton nu stă pe gânduri când e vorba să facă spectacol, ci doar își suflecă mânecile și intră în teren.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (7) jpg

Nu este prima oară când o vedem etalându-și talentele sportive. Prințesa Catherine a jucat și tenis, și fotbal, am văzut-o escaladând, mergând cu bicicleta, schiind, practicând alpinism, tir cu arcul, tăind lemne și chiar participând la acțiuni militare. Este o viitoare regină completă, care știe că exemplul personal este cel mai valoros.

Pe bună dreptate că a devenit favorita britanicilor. Prințesa de Wales ne dă senzația că nu este nimic de la care s-ar da înapoi. E drept, o ajută constituția atletică și faptul că face sport constant, așa cum a învățat de mică, din propria sa familie.

Kate Middleton a impresionat la rugby, îmbrăcată sport, în tricou bleu, pantaloni sport bleumarin, pantofi sport albi Lululemon (care costă 120 de Euro) și părul prins într-o coadă de cal șic. Este posibil ca toate articolele pe care Kate Middleton alege să le poarte să se epuizeze a doua zi rapid din toate stocurile.

Prințesa Kate s-a dezlănțuit pe teren și nicio clipă nu a părut depășită de situație. Ca să folosim o formulă sportivă, Prințesa de Wales a dat totul pe teren și s-a bucurat de meci.

Kate Middleton nu a uitat însă scopul vizitei la Maidenhead Rugby Club și le-a vorbit oamenilor despre sănătatea mintală, paternitate și importanța primilor cinci ani de viață.

În tot iureșul sportiv, superba Prințesă de Wales nu a renunțat însă să poarte emblematicul inel de logodnă cu safir, ce a aparținut Prințesei Diana.

Federațiile de fotbal și rugby britanice se află sub patronajul Prințesei de Wales.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg