Sporty chic! Regina Letizia a apărut într-o ținută all white, adaptată noilor sale nevoi

29 mai, 2024

După ce a avut o întâlnire cu Volodimir Zelenski la Palatul Regal, Regina Letizia a reapărut în spațiul public la finala concursului de monologuri științifice.

Albul e una dintre nuanțele ei preferate. FOTO: Profimedia
Albul e una dintre nuanțele ei preferate. FOTO: Profimedia

După vizita lui Volodímir Zelenski, Regele Felipe (56) și Regina Letizia (51) și-au continuat separat agenda oficială. Regele a mers la comemorarea celei de-a 25-a aniversări a Fundației Euroamerica, în timp ce regina a prezidat finala concursului de monologuri științifice "Sólo de Ciencia", care are ca scop implicarea și formarea cercetătorilor în popularizarea științei încă din primele etape ale carierei lor profesionale. Acest eveniment anual, care onorează excelența și inovarea științifică, celebrează realizările unor oameni de știință și cercetători de renume.

Regina Letizia și-a făcut apariția la Circulo de Bellas Artes din Madrid, îmbrăcată mai casual ca de-obicei. Profitând de vremea călduroasă din Madrid, suverana spaniolă a recurs la o ținută total white originală și estivală, formată dintr-un pantalon alb, un top fluid alb, fără mâneci, cu un joc interesant de suprapuneri de material alb și crem, realizat de Adolfo Dominguez, și o pereche de pantofi sport alb de la Vivobarefoot - Geo Court III, chiar perechea sa favorită de încălțări din ultima perioadă, după ce a fost nevoită să renunțe complet la tocuri, în urma unei accidentări serioase la picior. Un look foarte original, care iese ușor în evidență, dar fără a fi prea extravagant.

Nu este prima dată când vedem această bluză cu design modern, ea fiind purtată pentru prima dată la Târgul Internațional de Artă Contemporană-ARCOMadrid.

De când a ieșit la iveală afecțiunea suferită la piciorul drept în urma unui accident casnic, „uniforma de lucru” a reginei s-a redus la pantofi de sport sau, ca ieri, la noii balerini, care au fost o premieră pentru ea, din motive evidente.

În ceea ce privește accesoriile, Regina Letizia a ales o geantă împletită Massimo Dutti în aceeași culoare și bijuterii aurii subtile de la Alhaja Cult Store.

Suveranii spanioli, care sunt pe cale să sărbătorească 10 ani pe tron, se pregătesc pentru apariția de pe 30 mai, cu ocazia primei reuniuni a Consiliului Regal de Administrație al Galeriei Colecțiilor Regale.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto  GettyImages jpg
FotoJet Kate AI jpg
FotoJet Rania jpg
Regina Maria si trandafirii  Casa Majestatii Sale jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Kate Middleton sursa Foto  Profimedia jpg
Eugenie cu fiul PNG
regele Charles și prințul William la parada Trooping the colour, 17 iunie 2023 Foto Profimedia jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (3) jpg
charles - harry- camilla-kate
Prințul Harry, Kate Middleton și Regele Charles foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Printesa Kate si Printul William la Trooping the Colours  Kensington Royal jpg
Kate Middleton și Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Camille Gottlieb și Alexandre Grimaldi, Profimedia (2) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg