Sporty chic! Regina Letizia a apărut într-o ținută all white, adaptată noilor sale nevoi

29 mai, 2024

După ce a avut o întâlnire cu Volodimir Zelenski la Palatul Regal, Regina Letizia a reapărut în spațiul public la finala concursului de monologuri științifice.

Albul e una dintre nuanțele ei preferate. FOTO: Profimedia
Albul e una dintre nuanțele ei preferate. FOTO: Profimedia

După vizita lui Volodímir Zelenski, Regele Felipe (56) și Regina Letizia (51) și-au continuat separat agenda oficială. Regele a mers la comemorarea celei de-a 25-a aniversări a Fundației Euroamerica, în timp ce regina a prezidat finala concursului de monologuri științifice "Sólo de Ciencia", care are ca scop implicarea și formarea cercetătorilor în popularizarea științei încă din primele etape ale carierei lor profesionale. Acest eveniment anual, care onorează excelența și inovarea științifică, celebrează realizările unor oameni de știință și cercetători de renume.

Regina Letizia și-a făcut apariția la Circulo de Bellas Artes din Madrid, îmbrăcată mai casual ca de-obicei. Profitând de vremea călduroasă din Madrid, suverana spaniolă a recurs la o ținută total white originală și estivală, formată dintr-un pantalon alb, un top fluid alb, fără mâneci, cu un joc interesant de suprapuneri de material alb și crem, realizat de Adolfo Dominguez, și o pereche de pantofi sport alb de la Vivobarefoot - Geo Court III, chiar perechea sa favorită de încălțări din ultima perioadă, după ce a fost nevoită să renunțe complet la tocuri, în urma unei accidentări serioase la picior. Un look foarte original, care iese ușor în evidență, dar fără a fi prea extravagant.

Nu este prima dată când vedem această bluză cu design modern, ea fiind purtată pentru prima dată la Târgul Internațional de Artă Contemporană-ARCOMadrid.

De când a ieșit la iveală afecțiunea suferită la piciorul drept în urma unui accident casnic, „uniforma de lucru” a reginei s-a redus la pantofi de sport sau, ca ieri, la noii balerini, care au fost o premieră pentru ea, din motive evidente.

În ceea ce privește accesoriile, Regina Letizia a ales o geantă împletită Massimo Dutti în aceeași culoare și bijuterii aurii subtile de la Alhaja Cult Store.

Suveranii spanioli, care sunt pe cale să sărbătorească 10 ani pe tron, se pregătesc pentru apariția de pe 30 mai, cu ocazia primei reuniuni a Consiliului Regal de Administrație al Galeriei Colecțiilor Regale.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg