Start vizitei regale în Olanda! Reginele Letizia și Maxima, definiția eleganței la Amsterdam

17 aprilie, 2024

Marea vizită de stat a cuplului regal spaniol în Țările de Jos a început. Felipe și Letizia și-au întâlnit ”omologii” la Amsterdam, iar ceremonia de întâmpinare a fost superbă.

Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg

Regele Willem-Alexander și Regina Maxima ai Țărilor de Jos și-au primit așa cum se cuvine oaspeții de rang înalt, pe Regele și Regina Spaniei: Felipe al VI-lea și Letizia.

În Piața Dam, chiar în fața Palatului regal, suveranii olandezi au organizat o foarte veselă ceremonie de întâmpinare. În felul acesta, s-a dat start vizitei oficiale de stat a cuplului regal spaniol, ce va dura două zile. 

Cum era de așteptat, cele două regine au fost ravisante, definiția stilului și eleganței. În timp ce Regina Maxima s-a drapat în roșu: fustă, bluză, pălărie, poșetă, mănuși și pantofi all-red, Regina Letizia a fost diafană într-o rochie verde-turcoaz și pantofi bej. Amândoi regii parcă s-au vorbit, căci au fost îmbrăcați la fel: costume bleumarin și cravate bleu.

Vizita cuplului regal spaniol este menită să consolideze prietenia tradițională veche dintre cele două case regale.

Astăzi, 17 aprilie, a avut loc întâmpinarea oficială, ocazie cu care trupa Marinei Regale a Țărilor de Jos a cântat imnurile naționale ale ambelor țări.

Regele Willem-Alexander și Regina Maxima ai Țărilor de Jos, alături de Regele Felipe și Regina Letizia vizitează azi Palatul Regal din Amsterdam și vor fi onorați cu o recepție și un prânz privat.

După o ceremonie de depunere de coroane și o vizită la Fundația Cruyff, cuplul regal spaniol va avea parte de un banchet de stat, seara, la care vor participa și Catharina-Amalia, Prințesa de Orange, Prințesa Beatrix a Țărilor de Jos și Prințesa Margriet a Olandei.

Cu siguranță doamnele din familiile regale își vor etala cu această ocazie cele mai elegante ținute și cele mai diafane diademe.

S-a aflat deja din presă că și Prințesa moștenitoare a tronului olandez va avea, cu această ocazie, un rol semnificativ, menit să o ”rodeze” în îndeletnicirile pregătitoare statutului său înalt.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer   Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg