Stéphanie de Luxemburg, cea mai discretă prințesă din Europa, a împlinit 40 de ani

19 februarie, 2024

Marea Curte Ducală a Luxemburgului a publicat noi fotografii cu soția prințului moștenitor.

Micul Prinț François va împlini luna viitoare un anișor. FOTO: Marea Curte Ducală
Micul Prinț François va împlini luna viitoare un anișor. FOTO: Marea Curte Ducală

Delicata și discreta Stéphanie de Luxemburg a împlinit duminica aceasta 40 de ani. Soția  Prințului Moștenitor Guillaume schimbă prefixul într-un moment foarte candid, deoarece peste o lună fiul ei cel mic, Prințul François, va împlini un an. Casa Regală a dorit să marcheze această dată cu noi imagini ale acestei contese prin naștere și prințesă prin căsătorie.

Marea Curte Ducală a Luxemburgului a distribuit trei fotografii cu nora Marelui Duce Henri și a Mariei Tereza. În prima, ea apare singură, îmbrăcată într-un sacou alb de vară, cu rever tip pelerină. În cea de-a doua, Stéphanie a fost fotografiată purtând un pulover cu guler înalt, iar în cea de-a treia, într-o ipostază tandră, ținându-și micuțul în brațe, pe simpaticul François, aflat și el în pragul primei sale aniversări.

Cuplul mai are un alt fiu în vârstă de trei ani, pe Prințul Charles, care este destinat să devină șeful Casei Ducale în viitor.

Cu aceste imagini, Casa Mare Ducală încheie o săptămână plină de evenimente. Miercurea trecută, de Ziua Îndrăgostiților, Henri și Maria Tereza de Luxemburg au sărbătorit 43 de ani de la nunta lor romantică, iar vineri Prințesa Alexandra a împlinit 33 de ani, într-un moment extrem de emoționant, deoarece așteaptă nașterea în primăvară a primului său copil cu soțul său, Nicolas Bagory, cu care s-a căsătorit la 29 aprilie 2023.

Prințesa Stéphanie, fiica cea mai mică a Contelui Philippe de Lannoy și a lui Alix della Faille de Leverghem, este cea mai mică dintre cei opt copii. Provenind dintr-o familie numeroasă, și-a dorit, la rândul său, să aibă copii, dar aceștia au întârziat să apară. Cel mai mare copil al ei s-a născut la șapte ani de la căsătoria cu Prințul Guillaume, care are, de asemenea, mulți frați și surori. „Așteptarea unui copil este întotdeauna o bucurie. Este frumos, pentru că din ce în ce mai mulți oameni încep să ne povestească despre propria lor experiență și descoperim multe cupluri care au fost și ele nevoite să aștepte mult timp", au dezvăluit într-un interviu în „HOLA!”.

Născută în Belgia, Stéphanie de Luxembourg a studiat la Colegiul St. Mary's din Ronse, apoi a urmat cursurile liceale la Colegiul Sainte-Odile din nordul Franței. În cele din urmă, a absolvit Institutul de la Vierge din Bruxelles. La vârsta de 18 ani, a plecat să locuiască la Moscova, unde a studiat limba și literatura rusă. Este licențiată în filologie germanică la Universitatea Catolică din Louvain și are un masterat la Universitatea Humboldt din Berlin, unde s-a specializat în influența romantismului german asupra limbii ruse. Înainte de a se căsători cu moștenitorul luxemburghez, a lucrat pentru o companie de investiții. Vorbește franceză, engleză, germană, rusă și luxemburgheză.

FOTO: Marea Curte Ducală/ Sophie MargueRecente pe Ok! Magazine

Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la incoronarea lui Charles jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg
Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Kate Middleton GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest jpg
Regele Willem Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima și Prințesele Amalia, Alexia și Ariane Profimedia (2) jpg
Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare  GettyImages 1252743671 jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova  Casa Regala daneza, Instagram jpg
Kate Middleton William și Louis după naștere GettyImages 950373930 jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Prințul George, Prințul William foto  GettyImages jpg
Nikolai al Danemarcei, Nikolai de Monpezat si Benedikte Thoustrup in Noua Zeelanda  Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Regina Letizia Foto GettyImages (2) jpg
Regele și Regina Spaniei, Letizia și Sofia, GettyImages (3) jpg