Știați că Prințul William e pilot de elicopter? Iată ce meserii au membrii familiei regale britanice

30 aprilie, 2024

Poate că membrii familiei regale britanice au un stil de viață privilegiat, însă unii dintre ei trebuie să muncească din greu pentru cariera lor. Așa i s-a întâmplat și viitorului rege, Prințul William!

3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg

Prințul William

Acum este un membru activ al familiei regale britanice, cu normă întreagă, dar, înainte de a se lansa în viața regală, Prințul William a lucrat ca pilot de ambulanță aeriană la East Anglia Air Ambulance.

În timp ce lucra pentru ambulanța aeriană, Prințul William a trebuit să îndure ture istovitoare, lucrând alături de medici pentru a salva vieți. A fost plătit cu aproximativ 40.000 de lire sterline pe an pentru această slujbă, pe care a ocupat-o timp de doi ani, deși și-a donat salariul în scopuri caritabile.

În 2021, el a povestit despre tensiunea pe care o simțea uneori lucrând în prima linie de răspuns la urgențe și despre cum a încercat să nu lase ca acest lucru să-i afecteze viața de familie.

5 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 5 jpg jpeg

Kate Middleton

Kate Middleton s-a alăturat familiei regale abia când s-a căsătorit cu Prințul William, în aprilie 2011. Așa că, înainte de asta, a trebuit să își câștige existența ca noi toți, iar în viața ei pre-regală a lucrat o perioadă de timp pentru firma de mare succes a părinților ei, Party Pieces, o afacere cu articole pentru petreceri.

Printre atribuțiile ei se numărau realizarea de fotografii, producerea de cataloage și ajutor în marketing. În afară de aceasta, a lucrat și pentru lanțul de magazine de modă Jigsaw, deși se pare că a renunțat la acest post atunci când fotografii care o urmăreau la și de la serviciu au devenit prea insistenți. 

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg

Sophie, Ducesa de Edinburgh

Dar înainte de a se căsători cu Prințul Edward și de a deveni ducesă, Sophie a avut o carieră de succes în PR. Ducesa Sophie a lucrat pentru scurt timp într-un bar și ca reprezentant de schi în stațiunea elvețiană Crans-Montana și, odată ce a decis că o carieră în domeniul relațiilor cu presa era pentru ea, a lucrat pentru mai multe firme și chiar a petrecut patru ani lucrând în departamentul de presă și promovare al Capital Radio, unde și-a întâlnit viitorul soț.

Ducesa Sophie și-a înființat propria companie de PR, numită RJH Public Relations, împreună cu partenerul ei de afaceri, Murray Harkin, pe care a părăsit-o în 2002 pentru a deveni membră a familiei regale britanice în activitate. 

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg