Stil regal. Pentru ce ținute au optat regalitățile săptămâna trecută?

Săptămâna trecută, regalitățile au luat parte la diverse evenimente oficiale, la care au impresionat cu ținutele lor elegante. Haideți să le vedem, așadar, și noi pe cele care au făcut o figură frumoasă pe covorul roșu!

Regina Elisabeta a II-a – într-o vizită oficială la Honourable Artillery Company

<> at  on June 1, 2016 in London, England.

Pe 1 iunie, Regina Elisabeta a avut o altă apariție memorabilă, impresionând, ca de fiecare dată, printr-o vestimentație veselă, dar elegantă.

Regina Letizia – la National Culture Awards

PALENCIA, SPAIN - JUNE 01:  Queen Letizia of Spain attends 'National Culture Awards' at San Antolin Cathedral on June 1, 2016 in Palencia, Spain.  (Photo by Pablo Cuadra/Getty Images)

Și Regina Letizia a Spaniei s-a prezentat pe 1 iunie la un eveniment oficial. Pentru această ocazie, Letizia a optat pentru o rochie elegantă, grena, care îi urmărea fidel linia corpului.

Regina Letizia – la Zarzuela Palace

MADRID, SPAIN - JUNE 02:  King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain  meet Medical and Scientific personalities at the Zarzuela Palace on June 2, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Regele Felipe al VI-lea al Spaniei și Regina Letizia

A doua zi, pe 2 iunie, Regina Letizia a mai bifat o apariție oficială, la care a ales să poarte o rochie midi. O apariție la fel de rafinată, așa cum, de altfel, ne-a obișnuit Regina Spaniei.

Prințesa Eugenie – evenimentul caritabil End of Style

rs4-a

O altă apariție elegantă, ce-a avut loc săptămâna trecută, a fost cea a Prințesei Eugenie. Aceasta s-a prezentat la un eveniment caritabil, pe 1 iunie, purtând o rochie neagră, lungă, care i-a venit de minune.

Prințesa Madeleine – muzeul Gotland

rs5-a

Însoțită de fiica ei, Prințesa Leonore, dar și de soțul ei, Chris, Prințesa Madeleine a Suediei a vizitat Muzeul Gotland. Pentru această ocazie, prințesa Suediei a optat pentru un outfit lejer, în nuanțe neutre.

Charlotte Casiraghi la Gucci Cruise 2017

rs6-a

Prezentă la prezentarea de modă Gucci Cruise 2017, Charlotte Casiraghi a impresionat printr-o ținută stylish, formată dintr-o pereche de blugi și o geacă cu imprimeuri florale.

Tatiana Santo Domingo

rs7-a

Și soția lui Andrea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, a avut o apariție memorabilă la un eveniment ce-a avut loc săptămâna trecută. Extrem de îndrăzneață, Tatiana a optat pentru un outfit colorat.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA