Stil vestimentar regal! Ce ţinute au purtat capetele încoronate la evenimentele recente?

20 iulie, 2015
queenletiziagettyimages 481065248 jpeg

Începem cum altfel dacă nu cu Regina Letizia a Spaniei care ne demonstrează de fiecare dată că orice ţinută sobră poate fi extrem de şic. Săptămâna trecută, Regina Letizia şi Regele Filip al VI-lea au fost amfitrionii unui eveniment organizat la Palatul Regal din Spania. Aşa cum ne-a obişnuit, Regina Letizia a avut o apariţie extrem de rafinată. Pentru această ocazie, Regina a optat pentru un outfit compus dintr-o cămaşă albă, o fustă neagră cu dungi albe şi o pereche de sandele foarte înalte şi elegante.

image

Click pe următoarea!

Nu numai Regina Letizia a avut o apariţie rafinată, ci şi Prinţesa Charlene, soţia Prinţului Albert de Monaco. Aceasta şi-a făcut apariţia la celebrarea celor zece ani de la încoronarea soţului său într-o rochie de culoare roz pal, care i-a venit de minune. Cu un croi simplu, rochia purtată de fosta înotătoare olimpică i-a pus perfect în evidenţă silueta silfidă a Prinţesei Charlene.

image

În cealaltă parte a lumii, Prinţesa Victoria a Suediei şi-a aniversat împlinirea celor 38 de ani. Aceasta a arătat splendid într-o rochie cocktail cu imprimeu floral, la care a asortat un cardigan roz. Prinţesa Victoria a demonstrat încă o dată că less is more, optând pentru această ţinută extrem de şic. În centrul atenţiei a fost şi fiica sa în vârstă de doar trei ani, Prinţesa Estelle, care a mers pe aceeaşi idee de ţinută ca şi mama sa.

image

Nici Prinţesa Sofia, soţia Prinţului Carl Philip al Suediei, nu a fost mai prejos decât cele menţionate anterior. De-abia întoarsă din luna de miere, Prinţesa Sofia a strălucit într-o rochie cu o croială tip clopot, care în partea de sus era albă, iar în jos neagră.

image

Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg