Stiliștii sunt, în sfârșit, mulțumiți! Kate Middleton a adoptat o coafură demnă de statutul de icon

4 octombrie, 2023

De câte ori Kate Middleton iese din zona ei conservatoare, audiența este încântată. Fie că vorbim despre stilul vestimentar, fie despre noul ei look cu breton lung, care-i vine de minune și pe care fanii ei îl laudă cu pasiune.

Kate Middleton coafura noua profimedia 0810549199 jpg

Prințesa de Wales i-a fost fidelă multă vreme coafurii ei cu părul lung și ondulat cuminte, dar la vizita ei de ieri în Cardiff, alături de Prințul William, podoaba ei capilară părea una deosebit de plină, datorită tunsorii în scări adoptate în partea de sus.

Mai mult, părul coafat în stilul anilor '70, cu bucle ciufulite vopsite într-o nuanță mai deschisă, a primit numai aprecieri de la stiliști. Potrivit acestora, tunsoarea creează un efect de lifting și conferă mai mult volum, atrăgând atenția asupra pomeților ei.

Așadar, după mai mult de un an în care Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, s-a văzut mai aproape de postura de viitoare regină după moartea suveranei Elisabeta a II-a, noul ei stil ce amintește de actrițele din Îngerii lui Charlie demonstrează că aceasta este o femeie puternică, care-și controlează pe deplin aspectul fizic, unul din ce în ce mai glamouros, pe zi ce trece.

La evenimentul de ieri din Cardiff, Țara Galilor, Kate Middleton și Prințul William au vizitat împreună Grange Pavilion, pentru a sărbători începutul Black History Month. 

Cu această ocazie, Kate Middleton a optat pentru un alt look business chic, cu sacou și pantaloni drepți cu talie înaltă.

Prințesa de Wales a asortat la acest costum elegant cu dungi o bluză elegantă, cu decolteu adânc în V, într-o nuanță de alb.

Interesant este că Prințesa de Wales a purtat același costum cu doar câteva zile în urmă, pe data de 29 septembrie, la Castelul Windsor, la întâlnirea cu Tim Cook, CEO-ul Apple, la care a participat și Prințul William.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg